|
Baticonol |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2018 Saat 22:45 |
Hocam merhaba oğlum 10 aylık gebelikte 32 ve 33. Haftalarda tırnak batması oldu ve ben baticonol kullandım bunun bebek üzerine olumsuz bir etkisi olmuşumdur. Bir sitede gebelikte antiseptik ler kullanılmamalı yazıyordu ben 1 hafta kadar günde 2 veya 3 kere kulandim biliyorum geçmişe dönük ama zararı olmaz diye düşünmüştüm. Cevabınızı bekliyorum hocam tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim uyduruyor bunlari!!! HER TURLU Antiseptik madde gebelikte bile kullanilabilir.. Resmen popolarindan uydurmuslar.. Kadin-Dogum doktorunuza bir sorun bakalim, gebelik suresince her kontrola gittiginizde, alttan muayene yaparken, "antiseptik" madde kullaniyor mu, kullanmiyormu imis??? Boyle sahtekar siteleri nereden bulursunuz ki!!! Bu site harici; Turkce site OKUMAYIN... Zaten cogu benim yazilarimi kullaniyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 May 2018 Saat 04:50 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|