Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Erik cekirdegi yutmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Erik cekirdegi yutmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Özge Soyyigit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Özge Soyyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Erik cekirdegi yutmak
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2022 Saat 21:45
19 aylik bebegim erik çekirdeği yuttu. Internette arastirirken siyanür zehirlenmesine sebep olabilecegini okudum, endiseliyim ne yapmami onerirsiniz
Yukarı Dön
Glnrkzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glnrkzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 01:50
Kadir hocan bende size sormadan önce arama motoruna yazdım tesadüf aynı şeyi yaşayan bir kişi daha varmış.
Ayrıca sorup yormak istemedim sizi. 

Eşim, 14 aylık oğluma erik verirken çekirdeği yutmuş çocuk. 

Tuvaletinden çıkar mı. Dikkat etmemiz gereken birşey var mı? Öğlen 12 civarı yuttu. Gece 12 ye kadar 2 kere tuvalet yaptı ama çekirdek göremedik. Bir sorun olursa ne kadar sürede ortaya çıkar. 

Teşekkür ederim. 
Her şeyin başı sağlık
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120759
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 09:44
Hiçbir sorun çıkmaz. Zaten tabiat, çekirdekleri mahsus şekerli bir tabaka içine koymuştur. Yenirken yutulsun
 ve dışkılama ile uzak yerlere taşınarak orada filizlensin ve neslini devam ettirsin diye özel bir şekilde ve 
midede erimeyecek şekilde yapılmışlardır.
Merak etmeyin çıkar! 
Doğal meyvalar dışında, insan elinin müdahalesi ile oluşan; Şeftali, Mango, Avocado gibi meyva çekirdekleri 
zaten yutulamayacak kadar büyüktürler. 

Yukarı Dön
Glnrkzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 264
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glnrkzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 22:58
Aynen dediğiniz gibi oldu hocam. Bugün çıkardı çekirdeği. Gerçi size yazdıktan sonra cevabınız ile rahatlamışdım tereddüt etmedim hiç.. çok teşekkür ederim 
Her şeyin başı sağlık
Yukarı Dön
Özge Soyyigit Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Özge Soyyigit Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 23:29
Çok teşekkür ederiz, açıklamanız içimizi rahatlattı 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.