Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dışarıda çekinmeden emziren varmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDışarıda çekinmeden emziren varmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fragolinatuttarossa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: Dışarıda çekinmeden emziren varmı?
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2011 Saat 23:48
Biraz evvel bu konuyla ilgili bir mesaj okudum ve ne kadar zor oldunu anlatıyordu.

Ben cekinmemeye çalışıyorum. İlk doğurduktan sonra çekiniyorudum ama artık sadece emzirme t-shırtu giymeye dikkat ediyorum ve boylece her hangi bir yerde bebeğımi besliyorum... tabi t-shırtu kaldırıp yada dekoltesini iyice indirsem çekinirim.

siz bir emziren anne gördünüz zaman ilk düşünceniz ne oluyor? Ben emzirme odasını ilk kez TR'de gördüm.

Yukarı Dön
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2011 Saat 23:59
walla ben emziremiyorum ulu orta millet dikip gözlerini bakıyor çok anormal bir şey yapıyormuşum gibi bi yerden bir firikik versede baksak gibi alısveriş merkezindeysem emzirme odasına gidiyorum restauranttaysam uygun bir yer olup olmadıgını soruyorum yetkili kişiye sagolsunlar genelde yardımcı oluyorlar kendi ofislerinin içine bilee girdiren oldu yani LOL onun dısında acık alanda ise yanıma bebeğimin yiyeceği birsey alıyorum ve onu veriyorum mecburen benim ki ztn sorunlu emiyor kandırmam gerekiyor oda açık alanda pek mümkün olmuyor türkiyede herşeyde oldugu gibi bundada zorluk çekiyoruz anlayacağın 
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2011 Saat 12:52
yerine bagli
çocuk parkinda emiriyorum ben
uzerimizi ortuyorum
çekinmiyorum
bide evden mutlaka tok çikariz, arabada emzirrim fln, sorun olmuyor
benimki bide 15 aylik :)
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2011 Saat 13:52
evet dışarda emzirme sorun, çekinmeden emzirebilmek bir hünerdir sanırım, yada başka birşey....
şimdilerde ya arabada emziriyorum ki onu bile bir tenha bulup arabayı park edip yapıyoruz...
yada emzirip çıkıp dışarda yanımda götürdüğüm mamalardan yediriyorum...eğer iş uzamışsa-çok ağlıyorsa emzirme odası yada temiz bir lavabo arıyorum...:( kollarıma yatırıp ben ayakta durarak emziriyorum...

küçükken, bir örtü yapmıştım, daha az hareketliydi onun altından emziriyordum...büyüyünce işler değişti...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2011 Saat 15:54
Valla bende öle çekinmeden emzıremıom
Ama haztanelerın emzırme odalarında da emzıremıom cunku cok havasız
Ama cekınmeden emzıren annelerde gördumSmile

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2011 Saat 08:49
bende rahat rahat emziremiyorum arabada veya emzirme odasında rahat olabiliyorum ancak.bazen arabada yolculukta bile yanımızdan geçen arabaların görme ihtimali bile rahatsız ediyor.
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2011 Saat 17:45
bende dışarıyı bırakın eve gelen misafirin aileden birilerinin yanında bile rahat emziremedim gelenler kadınsa arkamı dönüp sırtıma tülbent atıp emzirirdim erkek varsa başka odaya giderdim şubat ayında bide sobalı evde düşünün artıkçocuğu nasıl sarıp sarmalayıp çıktığımı LOLLOL berianın dediği bir hüner bencede dışarda emzirebilmek LOLLOL bi tanıdığım lokantada cam kenarında oturuyoruz içerisi alabalık diye döndü cama şak diye açtı baya baya açtı yani çocuğu göğsüne götürene kadar düşünün artık ...lıkır lıkır emzirdi valla ben şok LOLLOLLOL o neydi dedim ya eve gelincee LOLLOL
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2011 Saat 17:48
Artık emzirme önlükleri de var, bunlarla da ne derece rahat emzirebilirsin bilemiyorum.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.