|
Başta çıkan sislik enfeksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2023 Saat 14:33 |
Merhabalar hocam. Kendim için soruyorum. 36 yaşındayım. Geçen hafta cuma günü kızım saçımı tariyordu
|
|
![]() |
|
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sac dersimde kepek olduğunu söyledi tarak ucu ile biraz kasimis.Ben uyuya kaldim. Sanirim kanatmis.Bes gun kadar sonra basimin iki yerinde sislik fark ettim. Evde fucidin vardı. Saçımda hergun yıkadım. Şişlikler biraz indi. Ama sonrasında tekrardan ödem oluştu. Dermatoloji uzmanına bugün muyene oldum. Saç diplerim enjekte olmuş. Ve kızarıklık varmis. Bana agumentin 1000 gr verdi. Fucicord ve fucitinlede yüzeysel tedavi istedi. Bebeğim var. Bu sene dört kez mastit oldum. Antibiyotik kullanmak pek istemiyorum. Kan değerlerimi size göndereceğim. Lokal tedavi ile bu enfeksiyonu geçirebilir miyim ? Teşekkürler. Birde wbc değerim yüksek çıkmadı. Crp değerinin yükseldiğini soyleyip antibiyotik verdi. 11 kusur cikmis. Birde içerideki akıntısı dışarı çıkartmak doğru olur mu ? Mesela kara merhem sur diyorlar ama ben cesaret edemiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam fotoğrafı yüklemedim.
Crp :11.1 Wbc: 6.8 Sedimantasyon :6
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN,SAKIN o "kara merhem" denilen (Ichtiyol merhemi) KULLANMAYIN!!!!
Bu merhem, Antibiyotiklerin kesfinden evvel, cilt enfeksiyonlarinin cabuk abselesmesi ve ameliyate hazir hale gelmesi icin kullanilirdi! Artik bu cagda kullanimdan kalkmis olan bu uygulamayi bir tek Turkiye'deki salaklar kullaniyorlar! Al bunlari soyleyenleri, antibiyotik yazan o ahmak doktora vur! SAKIN, antibiyotik kullanmayin, sadece Batticon surun.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam ya Allah razı olsun. Diğer sonuçlarına baktım. Alt değeri 51 sinir 55.
Ggt değerim 50 sinir 35. Ast değeri ölçülmemis. 6 sy içinde bes kutu antibiyotik kullandım. Sorun teşkil eder mi? Biraz canım sıkıldı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herhalde, artik Turk doktorlarinin ne MAL olduklarini ogrenmissinizdir. Bunlari yetistiren Tip Fakulteleri var!
Resmen isin pustlugunu ogretiyorlar. 80'li yillarda, Almanya'dan gelen bir doktora, gene Almanya'dan yeni gelen bir Ortopedi doktorunun (Bagdat caddesi cocuklarinda "Kalca cikigi salgini" baslatmisti) sahtekarligini sormustum, o da bana; Almanya'da onun Sahtekar yetistiren meshur bir Tip Fakultesinden egitim aldigini soylemisti. O zamanlar kinadigim husus, Turkiye'de olustu!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam telefon ile görüştüm. Beni dahiliye doktorunun gormesi lazımmış. Karacigerimde hasar olabilir diye ileri tetkik istenecemis. Yarın gidecektim. Gitmeyeyim o zaman. Niye böyle yapıyorlar. Özel hastaneye gidiyorum. Böyle olmamali!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle para kazaniyorlar!!
Karaciger hastaligi oldugunda; AST ve ALT, 2000-3000 lerin ustunde olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|