|
Oğlumun davranışları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 10:30 |
Hocam daha önce de size oğlumla ilgili yazmıştım. 3.5 yaşını geçti. Temmuz ayında 4 yasini bitirecek. Parmak ucunda yürüyor ve konuşmuyor. Bu aralar dişlerini gicirdatmaya başladı. Dün de ellerini gözlerinin önünde harelet ettirdi dalana kadar. Gun içinde parlak zeminleri gözüyle takip eder mesela dolap kulplarina dogru bakarak koşar, kalorifer peteginin bir hizasina bakar , boylu boyunca takip eder. Bu en sonuncu durum 4 5 aydir var.Dikkatimi çekince yazmak istedim. Bizimle göz teması kurar, söylediklerimizi yapar ama herhangi bir oyuncağa vs odaklandiysa duymaz bizi. Adini seslendigimizde doner bakar baskalari seslendiginde de bakar. Yabanci kisilerle goz temasi kurmaz eğer sık görüştüğümüz biriyse o zaman temas kurar. Anne, anneanne, hadi,gel, atta, atti, otur gibi kelimeleri yeni soylemeye basladi abileriyle saklambaç oynarken üc- dört diyerek saymisligi var bir kereligine de olsa. Yabancilarin soylediklerini pek yapmaz. Kedi nerde gördün mü diye sordugumda kediye bakar ama hı hı ya ı-ıh gibi evet hayir anlaminda cevap vermez. Tepkileri sozel degil bedenseldir. Bul tak ahsap maketleri var 5 6 farkli grubu önüne koyarim hangisi hangi tabloya yerlesecek bilir, eksik oarca varsa arar. Henüz renk ve hayvanlari sordugumda göstermiyor. Sekilleri birbirine kapak gibi taktigi oyuncak yumurtalari var onlarla oynar bazen yuvarlar. Arabalari sürer, tekerleklerini cevirdigini hic gormedim. Bir ara etrafinda dönüyor demistim kisa süreliğine onu birakti, ışığı açıp kapatirdi onu da birakti.Ama diger durumlar icin endiselenmem gerekir mi? Cevabiniz için simdiden teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Endiselenecek bir durum yok. Turk doktorlara pek inanmayin.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam geç olsun güç olmasın diyorum bekliyorum. Farkli davranislari yazsam hemen otizme bağlanır ama sadece orada kaliyor benim için diger her sey normal geliyor. Tek doktorumuz sizsiniz hocam ben kimseye gitmem, gidersem her bölüme gönderirler. Her çocuk kebdi hizinda ilerler, hepsi fqrklidir diyorum. Size de ne kadar minnettar oldugumu bir kez daha soyle.ek isterim. 3 çocuğumu sizinle büyütüyorum. Size de sağlık sıhhat diliyorum, iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|