Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşme sonrası yüzdeki iz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Düşme sonrası yüzdeki iz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ben_im Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ben_im Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşme sonrası yüzdeki iz
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2023 Saat 11:53
Merhaba hocam, 

Kızım 6 yaşında. Haziran ayının sonunda ayağında terlik varken koşarken yüz üstü düştü. 

Dermatalogumuza sorduk teramicin cilt merhemi kullanın dedi kullandık. 1 ay içinde kabuklar düştü ama pembe pembe yeni deri belirgin bir şekilde farklı kaldı. 

Özellikle göz altında kılcal damarlanma oluştu. 

Bu izler için de hametan ile medicassol karıştırıp sürüyoruz. Hocam iz kalmaması için 2 aydan biraz daha az zaman olduğu için şansımız var diye umuyorum ne kullanabiliriz? Ya da bu normal bir süreç mi ben mi fazlası ile tedirginim? Yüzünde olunca açıkçası iz kalacak diye çok endişeleniyorum. Aklımda sürekli  Contraxtubex mi kullanmalıyız sorusu var. Bir de biz Belçika’dayız hocam artık. Bulabilir miyiz bilmiyorum. 

Şimdiden çok teşekkürler. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 09:51
"Hametan ve Madecassol"un hicbir etkisi olmayacak. Sadece sizlere moral olmaya yarar. Faydali bir is 
yaptiginizi sanarak mutlu olursunuz. 
Bir daha bu sekil bir yaralanma olursa; hemen Furacin kullanin. . 
Yukarı Dön
Ben_im Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ben_im Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 11:32
Hocam şuan iz kalmaması için yapılacak birsey var mı? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 13:05
Yok bosuna marsafa girmeyin. Zaten iz kalmayacak.
 O pembe alanlar sonra beyazlasacaklar, ondan sonra normal cilt rengini alacaklar.
Yukarı Dön
Ben_im Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ben_im Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 13:12
Çok saolun hocam 🙏
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.