Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inek sütü alerjisi ve foto flaş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Foruminek sütü alerjisi ve foto flaş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Konu: inek sütü alerjisi ve foto flaş
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2007 Saat 13:50
merhaba Benal hanım...iyiki varsınız...yokluğunuzda çok aradık vallahi..bütün annelerin dualarını alıyorsunuz buna hiç şüphem yok...allah razı olsun hepimizle tek tek uğraşıyorsunuz..
 benim iki sorum var...
 1* bebeğimde inek sütü alerjisi var inek sütü ve süt ürünlerini hiç yemiyorum 5 aydır..bunun için de kalsiyum tablet alıyorum...ama öğrendim ki koyun sütü ve koyun sütü ürünlerini tüketebilirmişim...5aydır kalsiyum tablet aldım ama herhangi bir kaybım olmuş mudur..yani süt ürünleri tüketmeyince kalsiyum tablet o açığı kapatmış mıdır?
 2* bugüne kadar bebeğimi hiç flaşla fotoğraf çekmedik dün gece uyurken yatış pozisyonu hoşuma gitti gece karanlıkta flaşla bu pozisyonu çekmek istedim..o da tam flaş patlarken gözünü açıp bana baktı...eşim çok kızdı bebeğe zarar verdin diye ..ben de çok üzüldüm..bu zarar verir mi...
 cevaplarınız için çok teşekkür ederim..
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 01:02
Merhaba...
1. endişe etmeyin. Sizin için sorun olmaz. Keçi peyniri de tüketebilirsiniz. Soya sütü içebilirsiniz.
2. Bebeğinizin refleksle o anda gözleri kapanmıştır, endşe etmeyin. Kuvvetli ışıkta refleks olarak göz kırparız. Bu bebeklerde daha belirgindir. Korkmayın... Sevgiler...
Yukarı Dön
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 01:05
çok teşekkür ederim...herşey için...sağolun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.