Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne yapmalıyım????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNe yapmalıyım????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1079
Mesajın Direkt Linki Konu: Ne yapmalıyım????
    Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 11:59
iyi günler Kadir bey:
benim kızım Berrak 16 aylık bundan 2 ay önce elindeki bir nesneyi almak istedim vermek istemedi bende zorla aldım.daha sonra yere düştü zannettim ama sessiz bir şekilde aglıyordu.(daha önce de sessiz aglıyordu,katılıyordu)kucagıma alıp sakinleştirmek istedim.ama sessiz aglarken 10-15 sn bayılır gibi oldu.(gözleri kapandı,aglaması kesildi.)daha sonra kendine geldi.ben tekrar olurmu diye bekledim.dün akşam koltuktan düştü kafasını vurdu.yine sessiz agladı yine aynı şekilde bayıldı. 
Kadir bey size sorum,neden olabilir,Dr konusundada nasıl bir yol izlemeliyim.Çünkü direk beyin mr veriyorlar.ne yapmalıyım???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121106
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2012 Saat 18:43
Sacmaliyorlar, maksat hastayi baslarindan savmak. Sizin gordugunuz durum, "Katilma nobeti" dedigimiz, selim bir durumdur ve bundan cocuk zerre kadar zarar gormez. Bazi 'hircin' cocuklarin yapabildikleri bu tablo, size santaj yapabilmek icin; sik-sik basvuracaklari bir durumdur. Canlarinin yanmasi sart degidir, istediklerini yapmadiginizda da bu tabloya girebiliyorlar. Boyle durumlarda 'gormezden  gelmeniz' bu dramatik tablonun kisa surmesini ve ilerde hic olmamasini saglayacaktir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.