|
Arkadasimin oglu cigerde leke degerlendirme ricasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2024 Saat 13:22 |
Hocam merhabalar bir arkadaşımın 3.5 yaşında kortizon önerilen oğlu için yazıyorum.Sahtekarlığın 3 safhası yazınızı gönderince sormamı rica etti.Süreçleri şu şekilde işlemiş; 1.5 yasindaki kan testinde alerji degeri cok yuksek cikmisti bikaç kez hava almis her öksürükli grip derine iniyormuş fakat yaz sonundan beri surekli antibiyotik okullarin acilmasiyla birliktede azalan fakat hic gecmeyen oksurukler ventolin cortair hepsini kullanmış zaditen kullanmış zyrtec kullanmış hastanede film cekmiş muayne etmiş aile alerjik bunye imiş bide koahla astim var annede. ondan genetik denmiş.Sonuç olarak 1 ay hergun sabah aksam cortair hava 3 gun kortizon igne normalde ama agizdan cigerlerdeki odemi rahatlatmak icin demiş bunu Aksamlari surup Burun spreyi nazosfen diye Bide toz yine aksamlari.Röntgende lekeler görmüş.kortizon başlamış. Röntgeni ekliyorum hocam.Bir göz değerlendirirseniz minnettar olurum. https://hizliresim.com/upload-success#google_vignette Düzenleyen İlkerdeniz - 09 Kas 2024 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akciğerler:TEMİZ!! Artık Türkiye'de bir Akciğer röntegeni bile değerlendirilemiyor!!
Ya çok cahiller ya da sahtekar! Bu sahtekarlar, ASLA Grip teşhis etmezler. Yazılarımı okusunlar. Ateşli iken, dili pembe ise, Grip demektir, sakın antibiyotik vermesinler! Türkiye'deki çocuk doktorlarına inanmayın.
|
|
![]() |
|
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hepsini söyledim hocam.Mesajınızı da iletiyorum konuyla ilgili tüm cevaplarınızı da.İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|