|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nehar Semiha ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehar Semiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2023 Saat 09:10 |
Kadir Doktorum Merhabalar, 3 yaşında bir oğlum var ben de 40 yaşındayım. 2 aydır nerdeyse hastayız, oğlum benden daha dirayetli tabi doğduğundan itibaren sizin yolunuzdan gidiyoruz ve bağışıklığı fena değil. Ancak ben doktora gitmek zorunda kaldım, iş yeri için rapor alayım az evde dinleneyim diye. Tabi ciğer filmi çektiler zatürre başlangacı dediler, kan tahlilinde wbc 8.7 ve crp 12,12 ve bana antibiyotiksiz geçmez dediler… Sizi takip ediyorum ve antibiyotik gerektirecek bir durumumum olmadığını biliyorum ama okadar emin konuşuyorlar ki insan zatürre falan deyince tedirgin oluyor. Bir hafta önce 38-39 ateşim çıktı, çok boğaz ve dil ağarım oldu, boğazda cam var gibi hala ve arada öksürük oluyor.. Bu arada iyi ki varsınız Doktorum!
Düzenleyen Nehar Semiha - 10 Oca 2023 Saat 09:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senelerdir Turk doktorlarinin ne MAL olduklarini anlatiyorum.
HER oksurene boyle Akciger Rontgeni cekilmesi sonucunu; ilerde toplumda artan Tiroid ve diger kanser turleri ile goreceksiniz. Zaturre ile alakasi yok. Bu sekilde sizleri korkutacaklar ve verdikleri ilaclarla; "Sahtekarligin 3 Safhasini" baslatacaklar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|