|
1 yaş aşıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Tem 2023 Saat 21:09 |
Hocam 29 temmuzda tam 1 yaşına girecek oğlum. Tam o gün de tatil için yola çıkmamız lazım zaten cts gününr denk geliyor ama 1 yaş aşılarını kaç gün erkenden yaptırabiliriz. Yani 28 inde yaptırıp gidelim dedim ama belki huysuz olur. Kaç gün erken yapılabilir ya da dönüşte yaptırılması daha mı iyi olur sizce?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yaşına, doğduğunda girilir!!!! 1 yaşı BİTİYOR, ikiye giriyor!!
Erken yaptırmayın, ne kadar geç olursa o kadar iyidir. Etraf Kızamık kaynamıyor.
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pardon hocam yani 12 ay aşıları demek istemiştim. Vallahi korkutuyorlar hocam kızamık konusunda her gören bişi söylüyor
|
|
![]() |
|
Zaten hepi topu 5 6 gün geç olacak dönüşte yaptırdığımda da ama işte 1 gün evvel mi yapsak dönüşte mi yaptırsak karar verrmrmiştim teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Hocam benim oğlum da temmuz 28 de 2 yaşını bitirecek inşallah. Şu an memleketteyiz. Eve dönüş tahminen 18 ağustos. Aşıyı dönüşte yaptırsak sıkıntı olur mu? Zira köyde ulaşım sıkıntılı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi aşı hakkında soruyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Hepatit A
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepatit-A hastası görmeyeli, 40 sene oluyor. Acelesi olan bir aşı değil, ne zaman müsait olursanız o zaman
yaptırın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|