|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eki 2021 Saat 11:36 |
Hocam hayırlı gunler 17 gun once esım kızım ben rahatsızlandık bır gunluk ates burun tıkanıklıgı genız akıntısı öksürük kızımda hepsi gectı ama 17 gundur genzı dolu burnunu sureklı acıyorum burnu acık rahat nefes alıyor ve akmıyor serum fizyolojik kullanıyorum genede burnundan cıkmıyor bırsey sadece genzı dolu konsuurken özellıkle zorlanıyor burnunu acmak dısında ne yapabilirim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerin tedavisi yoktur. EN AZ; 2-3 hafta surerler. Oncelikle Serum Fiz. , acilmazsa, Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam kolay gelsın genız akıntısı hala devam edıyor ve bı gunluk atesi oldı geceleri oksuruyor genız akıntısından öğürüyo bugun doktora goturdum kulakları normal dedı cıgerını dınledı bırde bogazına baktı bogazına bakınca cok balgamı var dedı 20 gundır gecmıyo ılladın de kullandım burnu acık bronşit olmus dedı antıbıoytık verdı balgam sökücü verdı bırde ılladın damla veerdı tekrar hıc ılac kullanmadım su zamana kadar ama bronşit ılerlerse ciğere inip zatürreue cevırebılir mutlaka kullan dedı ne yapabılırim hocam ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soylenen hicbir seye inanmayin, verdigi hicbir ilaci da kullanmayin...
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi Forum ilk sayfasindan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|