|
Emzirme durumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysegulasya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysegulasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2024 Saat 10:31 |
Hocam size bir şey daha danışmak istiyorum.
18 aylık kızımı ilk günden beri emziyorum. Kızım emmeyi doyma aracından, oyun aracı haline getirdi. Kaygı,sinir,kızgınlık,açlık her halinde emmek istiyor. Bir yandan emmeyi sakinleşmek için kullanıyor farkındayım. Ama yenidoğan bebek gibi asla üstümden düşmüyor. Gece uykuları sayısızca bölünüyor. Gündüz uykusundan bile bazen emmek için kalkıyor. Hem onun hem de benim yaşam kalitemi gerçekten düşürdü. Dışarıda bazen krize giriyor olur olmadık her yerde istiyor. Kış ayı olduğu için, hastalıklara karşı 24 aya tamamlamak istedim. Ama dayanılmayacak haldeyiz, iştahta açık değil. Bana bırakmayı mı yoksa 24 aya kadar sabretmeyi mi tavsiye edersiniz. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebeğe bırakın. O ne zaman isterse bırakır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|