|
Kulak ağrısı ateş akinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2023 Saat 21:16 |
Hocam özür dilerim
Kızımı 6.5 yaşında. Bugün 3. Gün ateşi 38.5 39 larda. Kulağında akıntı var ve acıdığını söyluyo. Sağ kulağı. Başının sağ tarafininda ağrıdığını söylüyor. Ağrı için calpol plus verdim . Geçiyor sonra tekrar başlıyor ağrı. Öksurukle başladı sonra kulak ağrısı ve akıntı oluştu kulakta. Iliadinde kullanıyorum ama fayda vermedi. Daha öncede sordum size ama gecmeyince başka yapmam gereken birsey var mi diye tekrar danışmak istedim. Ne zaman geçer hocam epey uzadı. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi gecmezse, ek doz Iliadin damla damlatin.
Kulak agrilari icin, Calpol yerine, Dolven (veya Ibufen) tercih edilir. Ara ara cift porsiyon jiklet cignetin.
|
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın
Kızımın şikayetlerinin dolayı iyice huzursuzlaninca dr. a goturdu babası. Doktor erdostin,augmentin,iliadin sprey ve pedifen şurup vermiş. Ben sadece iliadini kullanacağım. Diğerlerini kullanmama gerek var mı hocam? Baş ağrısı var hocam. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbirine gerek YOK! Erdostin, en sacma olani..
Agri icin, Pedifen kullanabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|