|
Çocuk felci aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Umut7 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2020 Saat 06:52 |
Merhabalar hocam, dün kızıma 6. Ay asıllarını yaptırdık. Çocuk felci aşısı damlatılınca kustu. Ben sizin kussa bile aşının tekrarlanmasına gerek yok dediginizi hatırladığım için tekrarlanmasına gerek yok diye biliyorum dedim. Bunun üzerine sadece bir damla verelim deyip damlattilar. Eve gelince sizin bu konu ile ilgili forumdaki cevabınızı aradım ama bulamadım. Bu yüzden de şüpheye düştüm. Doğru mu hatırlıyorum acaba? yoksa kızımın aşısı olmadı mı?
Saygılar hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogru hatirlamissiniz. Agiza degdigi anda, asi viruslari; hucrelerin icine girerler. Oyle dogrudan mideye filan gitmez!!
O; "ilave damla" bile gereksizdi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|