Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeklerinizle yaşadığınız en komik anlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeklerinizle yaşadığınız en komik anlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 13>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeklerinizle yaşadığınız en komik anlar
    Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 11:53
merhaba hepimizin bebeklerinin ,çocuklarının yaptığı komik şeyler oluyordur,çoğu zaman sevdiklerimize bunları anlata anlata bitiremeyiz burada da istediklerimizi anlatmak hoş olur diye düşündüm hem bebeklerimiz hakkında fikir ediniriz...Ouch
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 12:10
ay ben oğlumun dün akşam kardeşi için söylediği seye cok guldum!! ''anne ben kardeşimi okulda cok özlüyom ver de bi klozete atıp sifonunu cekiyim..''Big smile
Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 18:40
Ayyy ne kadar öslemişşşşş!!KizBebek
Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 09:51
Benimki komikliklerine küçükken başladı henüz 5 aylıktı arkadaşlarla oturuyoruz( erkeklerde var )göğsüme bi yapıştı kıyafetlerimin üstünden ısrarala emmeye başladı ben dur deyinceye kadar herkes gülmeye başlamıştı bile...
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 02:01
Unhappybende tunaya ciş ögretıyorum bıun yıne kahvaltı yaptık bezını actım rahatlasın dıye gezındı dolastı cok sevındı altının acık olduguna sonra koltuga yaslandı ellerı ıle ıkınıyor.ben zannettım gaz cıkaracak abuuuu bır gaz cıkartıı kaka ıle beraber foooooşşrrrttt dıyeLOLLOLLOLLOLyarınm metre öteye sıcrattı halının uzerını sız tahmı edın ben o arada böyleyımShockedShockedConfusedConfusedWackoWackoLOLLOLLOLsonra anniiii ditttiidedı.önce tunayı yıkadım sonra halıyı sılmeye calıstım ama sılerken her yereıne bulastırdım.baktım olmuyo kaldırıp halıyı balkona attım.1hafta falan orda bekledıTongueTonguesonra yıkamacıya verdım.neler dusunduler hakkımda kım bılır.LOLLOLLOLbırde her gıtttım evde brılerının uzerıne yada koltuklarına çiş yapmıstırLOLLOLLOLbenım hıkayem bıraz ıgrenc oldu galıbaUnhappy
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 09:17
 süperdi demet yaaa!!bende beklıyom yenı ufaklıktan böyle şeyler,bakalım kısmetimize ne düşerLOLLOLLOL
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3958
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2009 Saat 03:23
bizde birgun lokantadayiz kizim bezine kakasini yapmis sonrada lokantada bagirmaya baslamasin mi ITTIM ITTIM(sictim) diye rezil  olmustum ama cok gulmustuk

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2009 Saat 09:08
benim oğlumda 6 aylıktı özel dr ile kontrolumuz vardı. alperle sıramızı bekliyorduk içerde birkaç anne ve baba bebişleri ile sıralarını bekliyordu. birden bir gaz sesi geldi öyle şiddetli bir gazki herkes duydu. sonra dönüp bize baktılar eşim ve ben bir utandık sanki biz atmışız gibi eşim hemen topladı kendini ve " bizim oğlanda amma sesli gaz atıyor" dedi ve durumu kurtardı. o zaman çok utanmıştık ama hala alper sesli gaz atar attığı zamanlar o anımız aklımıza gelir ve güzelirzLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 13>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.