|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
minno ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2009 Saat 14:42 |
arkadaşlar 10 haftalık hamileyim yeniden yazıyorum henüz ismime aşina olunmamıştır diye..haziran ortasında tatile çıkıcam.doktorum hazran başı gel bakalım tekrar gidersin dedi..benm gebeliğim daha önce erken doğum yaptığım için biraz daha riskli..ama tatilede ihtiyacım var hamileyken tatile gittinizmi gidicekmisniz yada gidermiydiniz..araştırmalarımda yolculuğun bebeğe bi zararı yok ama yinede fikirlerinizi merak ediyorum..
|
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
açıkçası ben daha önce böyle bir durumun ve riskim olsaydı gitmezdim herhalde.. ama gene de en doğrusunu doktorun bilir sanırım.. |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5826&title=hamilelikte-seyahat
merve ben gitmistim 3 aylik ken izine ama yinede doktoruna sor ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DENİZKIZI ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5273 |
![]() |
ilk üç ay önemli özellikle düşükte yapmışsın bence dr ni dikkate al !!
|
|
![]() |
|
minno ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() |
aslında benim düşük değil erken doğum arkadaşlar..doktorum tatil konusunda gitme demedi şuan herşey normal ama gitmeden bikaçgün önce gelk yine kontrol edeyim dedi.doktorlar yolculuğun bebeği etkilemeyecğini düşünüyo eme yinede benm kendimce tereddütlerim oluyo bunun için sizinle paylaşmak istedim fikirlerniz almak istedim..yukarda bana atmış olduğun yazıyı okucam teşk. hepinizee
|
|
![]() |
|
nilay ![]() Pırlanta Üye ![]() "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10157 |
![]() |
hayırlısı olsun güzelim dikkat et kendine
|
|
![]() |
|
kumru ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1985 |
![]() |
Merhaba, ben 4 aylık iken tatile gitmiştim. Haziran ayında gitmiştik. Uçakla gitmiştim. Doktorumun onayı ile gitmiştim. Uçak yolculuğu daha kısa sürdüğü için daha iyi oluyormuş. Ben uçak yolculuğunu önermez diye düşünürdüm oysa ki. bence ilk 3 ayını tamamla ondan sonra git, koca bir yaz var. tatil kesinlikle bir ihtiyaç sana katılıyorum. Benim fikrim, çok sıcaklarda olmamak şartıyla 3 ayını da tamamlamış olarak ağustos sonu gibi gidebiliyorsan o zaman gitmen. doktorunun görüşü çok önemli, o ne derse odur
![]() |
|
![]() |
|
oykunaz ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2376 |
![]() |
6 aylık hamileydim uçakla gittik tatilimize ve hayatımın en güzel tatilini geçirdim. bol bol yüzdüm. yüzmek çok iyi geldi. doktoruna danışıp bir risk yoksa bence de gidilmeli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|