Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
oykunaz
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2376
|
Konu: oyun grubu Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 09:25 |
kızlar kızım öykü bildiğiniz gibi 20. ayında bu ara çok hırçın sürekli vuruyor,tepkisini ağlayarak gösteriyor. geceleri durmuyor çocuklarla hiçbişeyini paylaşmıyor bu böyle uzayıp gider. . bende çevremdekilerin çok erken demesine rağmen öyküyü oyun grubuna vermeyi düşünüyorum yapa yayınlarınkini araştırdım bakırköyde var (eve yarım saat araçla) haftada iki gün toplam 3 saat gibi .siz ne dersiniz ? paylaşması,konuşmaya alışması ve yeni şeyler öğrenmesi açısından iyi olur diye düşünüyorum. sizinde fikirlerinizi bekliyorum.. öyle karışıkkı kafam.. bir yanda anane, babane bir yanda anne çocuğumda ne yapacağını şaşırdı..
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 09:29 |
ben çok iyi olacağı düşüncesindeyim arkadaşım çocuklarımız bizler gibi büyümüyor. çok fazla tv karşısında ve sokakta oynamadan çevresinde yaşıtı olmadan büyüyorlar bunlarda kuzularımızı hırçın yapıyor. öykü için farklı bir deneyim olacağına inanıyorum. öncelikle deneme amaçlı götür derim bir kaç kez sonuçlarına göre kararını kesin olarak verirsin. benim oğumda 19 aylık oğlum için burda olsa düşünürüm
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 09:41 |
iyi fikir bence 
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 11:39 |
canim ver bakalim dene denemekde fayda var  iyi olur gibi geliyor bana
|
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5237
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 11:46 |
Nazlıcım bende Egeyi 23 aylık verdim oyun grubuna halada devam ediyor... Ben çok faydasını gördüm çünkü etrafında hiç çocuk yoktu, oynatabileceğim alan azdı ve apartman tepelerinde büyüyordu. Benimde ailemden ve çevremden müthiş baskılar görüp kıyılarda köşelerde ağladığım çok oldu özellikle hasta olduğu zamanlar (sanki evde olan çocuklar hasta olmuyor gibi) ama şimdi Egedeki gelişmeleri görünce ağızları açık kalıyor. Eminim öyküyede çok faydası olacaktır.
Eve mesafesini iyi ayarla ben en yakın yere verdim eve 50 metre. Trafikle boğuşmasın 
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 13:03 |
büyümüş de benim kızım okullara mı gidecekmişş. amn da aman... tatlısı bence erken değil. ben de çok araştırmıştım bu konuyu. ancak yaşıtlarının olduğu bir oyun grubu seç mutlaka. ben burada bulamadım.. en küçük çocuk 3,5 yaşındaydı.. diğerleri büyüktü ve uyum sağlanamdı haliyle.. bir de bilmem ama 3 saat biraz çok mu sanki
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
oykunaz
Altın Üye
Puanlar: 2376
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 13:44 |
burcu Yazdı:
büyümüş de benim kızım okullara mı gidecekmişş. amn da aman... tatlısı bence erken değil. ben de çok araştırmıştım bu konuyu. ancak yaşıtlarının olduğu bir oyun grubu seç mutlaka. ben burada bulamadım.. en küçük çocuk 3,5 yaşındaydı.. diğerleri büyüktü ve uyum sağlanamdı haliyle.. bir de bilmem ama 3 saat biraz çok mu sanki |
canım haftada toplam 3 saat çokmu olur salı günü gidicem 2-2,5 yaş grubu varmış. oraya dedik ama bakalım.
|
|
 |
iremnur
Kıdemli Üye
Puanlar: 1046
|
Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 13:46 |
bende kızımı kreşe vermeyi çok istedim ama 3yaş sınırı ve tuvalet alışkanlığı olması gerekiyor dediler  benimkide 29aylık aynı seninki gibi çok hırçın   gün aşırı bazen her gün evin yanındaki parka götürüyorum eve zor geliyoruz  arkadaşların dediği gibi bizler mahallede oyunlar oynayarak büyüdük ama ben kızımı dışarı yalnız çıkaracağımı sanmıyorum en başta evin giriş kapısı işlek caddeye bakıyo sonra sokaktaki tehlikeler.. oyun gruplarını duymamıştım hatırlattığın iyi oldu günde 2-3saat gitse çok ii olur inşallah burda vardır bi araştırayım.
|
|
 |