Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Eşinizle komik anlarınız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEşinizle komik anlarınız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 80>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4133
Mesajın Direkt Linki Konu: Eşinizle komik anlarınız
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 13:54
yaaa kızlar birde eşinizle yaşadığınız komik anılarınızı yazsanıza.
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2009 Saat 23:49
canım keşke açılışı yapsaydın neyse bana kısmtemiş ben ve anlattığpım bi arkadaşım yaklaşık bi ay güğlmüştük bu olaya  sizede anlatayım belki sizede komik gelir.geçen yaz izmir yanıyo hava çok sıcak odamızda mümkün değil uyuyamıyoruz oturma odasında yerde yatıyoruz uzun bi koridorun sonunda oturma odası yani koridorun tamamına hakim bi oda kim nerde napıyo görebiliyosun
bi gece uyuycaz artık eşim wc yw gitti bende onun çıkmasını bekleyemedim banyoya girdim ama arada saniye farkı var ben hemen çıktım gittim yatağa girdim odanın kapısı açık ve ben koridoru görüyorum o anda koridorda ışık var sadece eşim çıktı wc den beni hala banyoda sanıyo önce beni kızdırmak için sanırım banyonun lambasını kapatıp açtı beni içerde sanıyo ben izliyorum gelir şimdi diyorum seste çıkarmıyorum hala açıp kapatıyo ses yok içerden sonra sanırım meraklandı kapıyı çalmaya başladı yine ses yok bu sefer tedirgin oldu( bu arada ben hala izliyorum ve beni farketmiyo ) kim var orda deyip kapıyı açmaya çalışıo kapı biraz zor kapaıp açıldığı için hemen açılmadı ısrarla girmeye çalışıyo kim var orda kim var orda diye diye paraladı kendini bu seferde ben panik oldum acaba bişimi gördü hırsız falan sonra dedim noluyo kim varki orda eşimde bana  sen ne zaman çıktın deyince işte ben o anda koptum kahkahayı bastım beni yatakta oturmuş onu seyrediyo görünce bozuldu ama ben uyuyamadım gülmekten tabi oda sinirden ya böyle yazınca pek komik gelmio ama o an ölmüştüm gülmekten
url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 00:23

Esimle bir pazar günü oturuyoruz, ben burada forumdayim, esimde yan koltukta. Ben laptopu kullaniyorum, sonra böyle iste forumda dolasirken, baktim laptopun ekranindaki ok isareti kendi kendine hareket ediyo. Esime diyorum, hayatim ya baksana bu laptopa biseyler oluyo. Tam esim bakiyo, hareket yok. Sonra tekrar, bak bak diyorum yine oldu. Esimde hadi ya, Allah allah, hacker falan olmasin diyo. Ben tabi panik, valla diyom biseyler oluyo. Sonra esim kendini tutamayip basladi gülmeye. Ben hala anlamiyorum neden güldügünü. Megerse, eline almis kablosuz mouse u, koymus onu yanina ben görmüyom, onu oynattikca benim ekranda ok isareti ekranda gezip duruyo. Tabi esim koptu, ben nasil kiziyorum ama, benimle kafa buluyo diye. Ama birkac dakika sonra bende dayanamayip güldüm. Iste buda böyle bir animiz…

Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4133
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 20:03
tühhhh ya keşke açılşıda yapsaydımTongue neyse ben yinede anlatayım. bir akşam yatma vaktinde eşim bana şaka olsun diye kucağına aldı ve yatağın üzerine fırlattı bende pantolonum çarşafa değmesin diye ayaklarımı havada tuttum o an ne aptallık etmişim meğer. yuvarlanıp yatağın diğer tarafından yere çakıldım. en son gördüğğüm şey eşimin havada uçuşuydu sözde beni tutucak. ve bana ne dese beğenirsiniz. sen yatakta durmasını bilmiyorsan ben ne yapayımConfused
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 23:42
ayy kusura bakma tübay  aklıma geldi kocan seni tutayım diye havada uçarken bir de üstüne düşseydi ne olurdu halin sağol canım valla gece gece iyi güldürdün beniBig smile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 23:50
ayy bende çok güldümmLOLayşecim eşinin o hali gözümün önüne geldideLOLLOLLOLLOLLOLtübay sen zaten öldürdün beniLOLLOLbende aklım gelince yazayımLOL
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 23:52
ayy süperdi yaa..çok güldüm..LOLLOLLOLbi tanede ben anlatıyım bariBig smile
  eşimle arabayla alışverişe cıktık  bayağı bi yorulduk tabii havada bi sıcakki sormayın her tarafın penceresi açık,eşim arabayı geri geri parkederken bende pencereler kapansın diye düğmeye bastım ..anaaa bi ses geliyo derinden LOLLOLLOLÖööö..Öööö diye..ben bi döndüm ama nasıl gülüyom eşimin kafası pencerede duruyo sıkışmış tabiiiBig smileBig smileödü patladı adamın.bidaha park ederken önce benım  inmemi bekliyo napsın akıllandı artıkLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 23:58
ayyy münevver ölecem şimdi gülmekten Dora uyanacak valla

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 80>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.