Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - DOĞUM SONRASI REGL DÜZENSİZLİĞİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDOĞUM SONRASI REGL DÜZENSİZLİĞİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: DOĞUM SONRASI REGL DÜZENSİZLİĞİ
    Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 00:21
Merhaba arkadaşlar..

doğumdan sonra ilk reglimi 5,5 ay sonra oldum 2, reglimi ondan tam 45 gün sonra oldum ..3, reglimi ondann 45 gün sonra oldum ..4,reglimide bugün bekliyorum yani tam 45 sonraTongue 

yani 1 seneden önce adet düzeni beklemek çok doğru değil desede dr.um!!!! düzensizliğin bu derece düzenli olmasıda şaşılacak bişey..sizcede öyle değil mi ...bugünde beklediğim regl gelirse pes diyeceğim yani...

başına böyle bir şey gelen varmı acaba...sütten dolayıdır diye düşünüyorum ama yani bu kadar düzenli düzensizlik kafamı karıştırıyor...

başına gelen var mı bir deyiverin helee:)))))

bu arada doğumdan önce regllerim çok düzenliydi 29/30 günde bir olurdum Dead

Düzenleyen tontinitırtıl - 23 Ağu 2009 Saat 00:23
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 04:01
aaa yazdıklarım gitti vallahiDisapprove canım yaşadıkların normal bende ilk 5-6 ay düzensizlikler yaşadım doğum öncesi hamile kalmadan önceki son 3-4 adetime kadar düzenli olan bir bayandım bende
benimde ilk adetim 3,5 ay sonra oldu 14.02.2008 sonraki 24.03.2008 ondan sonraki 12..05.2008
ve ondan sonraki 05.07.2008 ondan sonrada düzenli girdi.  nasıl bu tarihleri net hatırlıyorsun diye sorarsan he seferinde hamilemiyim korkundan özellikle uzun geçikmeler nedeniyle:(
ben doğum sonrası göreve nisan sonunda başladım o zamana kadar evde olduğum için alper iyi emiyordu beni bence emzirmenin adet ile etkisi var canım. emdiren kadın düzenli adete geçemiyor. göreve başlaması sonrasında saatlik emmeler nedeniyle mi bilemiyorum zaman içihde düzene girdi.
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 11:51
selam ben de bbugün itibariyle regl oldum. yani doğumumdan 3,5 ay sonra.bakalım sonrakiler nasıl seyredecek...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2009 Saat 12:55
Benimki hepinizden degisik LOL 40'm bitti, 10 gun sonra adet oldum. 2 ay guzel gitti. Ammaaa.... 2 ay sonra yok... Cok stres yaptim acaba hamilelik mi diye, dr ye gittim, alttan usten bakti, yok dedi. Ilginc ama sut tekrar korumaya baslamis...Tongue
8 aydir olmuyorum yani anlayacaginiz, gelecegi gunu dort gozle bekliyorumConfused CryEn azindan gunum belli olur da su hamilelik stresinden kurtulurumCry
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 00:37
hülyacım canım saol cevabın için..evet sanırım normal sütten kaynaklandığını düşünüyorum bende....çünkü seninde belirttiğin gibi evdeyim ve düzenli emziriyorum ...ama işte insan yinede stres yapıyor.acaba diyor....bugün 46.gün ve hala giden gelen yok ...bir an önce düzene girse...

nuriye hadi gözün aydın cnm insan rahatlıyor valla olunca ama şekil a :)) da görüldüğü üzre gecikmeler olabiliyor panik yapma cnm:))

eli hansa nın annesi:)) seninkide ilginç olmuş cnm ya 8 ay olmamakta kötü..inşalalh bir an önce olursun...

Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 11:15
Bende dogumdan sonra ilk 10 ay olmadim maalesef, cünkü kizim beni cok güzel emdi 7 ay olana kadar ek gida namina hicbisiy almadi cok sükürSmileAdet olmaya basladiktan sonrada adetlerim 2 ayda bir gelmeye basladiConfusedDoktora gittim gecen yil Kasim ayinin basiydi sanirim.Doktor bütün tahlillerimi yapti ama düzenli emzirdigimden olmadigimi ve üzerinede o siralar cok stresli bir dönem geciriyordum onunda etkisinin olabilecegini söyledi.Hala düzelmis degilim 2 ayda bir geliyor adetlerim, persembe günü icin randevu aldim doktorumdan o günü dört gözle bekliyorum.Cünkü polikistik over olmaktan cok korkuyorumDisapprove
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 11:49
bende emirin doğumundan sonra 1 sene adet görmedim, su andada yusuf 2 aylık hala gormuyorum, dr.un dediğine göre sütün kuvvetli gelmesi buna engelSmile ve bence de buyuk rahatlık işime geliyor, cunku regl döneminden nefret ediyorummTongue
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2009 Saat 12:06
Biz 2.cocugu istiyoruz artik canim ve 2 ayda bir gelmesi yüzünden yumurtlama günlerini tam hesaplayamiyorum.Iyi olmuyor o yüzden.Su kadinlik ne zor sey ya Confused
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.