Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Artık Kanal 1'deyiz, sizi de bekleriz!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuArtık Kanal 1'deyiz, sizi de bekleriz!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 26>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hülya Yıldırım Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesajın Direkt Linki Konu: Artık Kanal 1'deyiz, sizi de bekleriz!
    Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 09:11
Sevgili Anne Arkadaşlarım,

Size harika bir haberim var: “Anne Olunca Anladım” adlı TV programımız, 12 Ekim'den itibaren haftaiçi her gün saat 11.20'de Kanal 1 ekranlarından canlı yayın yapacak.

2007'nin Şubat ayında Showmax ekranlarında başlayan, daha sonra tv8 ve Türkmax ekranlarında devam eden televizyon programımızın yeni sezondaki durağı Kanal 1.

Bu değişikliğin hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; eski ve yeni tüm seyircilerimizi Kanal 1 ekranlarına bekliyorum.

Bilgiyi ve deneyimlerimizi paylaşarak aydınlığı çoğalttığımız; hepimizin birbirimize destek olup güç verdiği ve birbirinden öğrendiği; birbirinden beslendiği; sevgiyi, samimiyeti ve güvenilirliği yaşadığımız “Anne Olunca Anladım” adlı bu projede başından beri sizlerle olmaktan çok mutluyum.

Akşam Gazetesi'ndeki sayfamız başlayalı neredeyse 4 yıl oluyor, 2007 Ocak ayında yayın hayatına başlayan İnternet sitemiz www.anneoluncaanladim.com bugün 153 ülkede ayda yaklaşık 100 bin kişi tarafından kullanılıyor, TV'de ise 250 civarında canlı yayına imza attık...  Zaman zaman zorluklar yaşasak da yolumuz ve yolculuk şeklimiz belliydi; yılmadık, niyette kaldık. Çünkü hedefimiz belliydi; hedefimiz sağlıklı ve mutlu aileler olmak ve sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmek için, hep birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaktı.

Evet, ben bu projeyi doğurdum, "”Anne Olunca Anladım”ın annesi oldum; fakat AOA'yı hep birlikte büyüterek bugünlere getirdik. O yüzden de, “Anne Olunca Anladım” öncelikle içsel bir projedir, kalpten kalbe yaptığımız bir yolculuktur. Farkındalık ve değişimden yana, aydınlık olandan yanadır. Cehaletten değil, bilgiden ve bilgelikten yanadır... Çıkarları uğrana karanlığı çoğaltmayanların, öğrenilmiş çaresizliklerden kurtulmaya ve konfor alalarının dışına çıkmaya niyet edenlerin ve sadece doğurmanın değil, bizzat doğmanın da mucize olduğunu bilenlerin "Biz" olduğu, harika bir paylaşım ağı. Dolayısıyla bu yolda, hepimiz birbirimizin yol arkadaşıyız.

İnanıyorum ki, AOA adlı bu bebeği büyütmeye ve kar topu misali çoğalmaya ve birbirimizden öğrenmeye bundan sonra da devam edeceğiz... Bebeklerimizi, çocuklarımızı birlikte büyüteceğiz...

“Anne Olunca Anladım” bugün dünya çapında bir markadır. Bugüne kadar TV ekranlarında birçok taklitlerimiz oldu, kuşkusuz bundan sonra da olacak. Fakat, anneler öyle sağduyulu ki, taklitler daima asıllarını yaşatıyor. “Taklitlerimizden sakının” demek istiyorum sizlere naçizane... Sağduyunuzu ve içgüdülerinizi daima koruyun... Herhangi bir konuda tereddüte düştüğünüzde içinize sorun; o size neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyecektir, eğer dinlerseniz...

Hepinizi tek tek kucaklıyorum.

İyi ki varsınız, iyi ki varız, iyi ki bu proje etrafında buluşup birleşerek bir bütün olduk...

Gönülden desteğiniz için daima teşekkür ve sevgilerimle...
Hülya Yıldırım

Düzenleyen Hülya Yıldırım - 27 Eyl 2009 Saat 09:16
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 09:19
Çok sevindirici bir haber verdiniz bizlere Hülya Hanım...
Emeğinize binlerce Teşekkürler...Clap
Özelikle şifreli kanalda olmamanız ayrı bir mutluluk...İlk sezon haricindeki hiç bir programı seyredememiştim...

Ama şimdi de program saati sorun biz çalışan anneler için...EmbarrassedUmarım tekrar yayını olurSmile

Size ve ekibinize tekrar teşekkürederim...

Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 09:56
öncelikle hayılrı uğurlu olsun Hülya HanımClapClap
çok güzel bir haber o kadar mutlu oldum ki anlatamam Pig
şimdi sabırsızlıkla 12 ekimi bekleyip  beklerkende boş durmayıp bu güzel haberi çevremdeki annelere duyuracağım Thumbs UpThumbs UpThumbs Up

Düzenleyen zehra - 27 Eyl 2009 Saat 10:10
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 10:25
hayirli olsunnnnn bende o gunu bekleyecegim

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 10:57
çok ama çok sevndim bu habere şifresiz kanalda olması harika olmuş rahat rahat izleyebileceğim artık.
başarılarınızın devamını dilerimKizBebek
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 11:04
Çok sevindim Allah kolaylıklar ve bol reytingler versin,hayırlı uğurlu olsunThumbs Up

Program saati bu kez bana uyuyor,Türkmax da takip edemiyodum,Showmax te sabah yayınlanıyodu hiç kaçırmıyodum o zamanLOL
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 11:19
Hayırlı uğurlu olsun...KizBebek Ben de şifresiz kanalda olmasına çok sevindim, hiç izleyememiştim çünkü Disapprove
12 Ekimi sabırsızlıkla bekliyorum Wink
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 11:25
Hayırlı olsunLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 26>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.