Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 34 aylık arka azıları hala çıkmadı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum34 aylık arka azıları hala çıkmadı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: 34 aylık arka azıları hala çıkmadı
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 15:56
hocam merhaba benim oğlumun arka azı dişleri hala çıkmadı.yemekleri çiğnememe problemimiz var.sağ yanağında bekletiyor ve sonra geri çıkarıyor acaba dişleri tamamlanınca düzelir mi?birde herşeyi zorla yediriyorum çok iştahsız herşeyi denedim kansılığı yok,çinko kullandım,gayta tahlilindede birşey çıkmadı ama yinede 10 gün parazit şurubu verdim ama bir türlü iştahı açılmadı şu anda 13.5 kilo boyu 93 cm doktoru kilosu normal ama boyu kısa diyor ben ne yapmalıyım nasıl büyüyecek.yaşıtlarıyla yanyana geldiğinde çok küçük kalıyor.üstüne birde ben yemiyor diye çok kızıyorum sonrada üzülüyorum.bide şimdi iyice ben onu sevmem beğenmedim demeyede başladı yemek zamanı koltukların altına saklanıyor ağzını kapatıyor çok üzülüyorumCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120787
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 22:35
Diş çıkması soyaçekimdir, siz hiç canınızı sıkmayın.... Geç kalmış dişi erken çıkartma tedavisi diye bir tedavi yok... Barsaklarında kurtu olan çocuk, deli gibi yer. Yerde kilo alamaz... Sütlü gıda toplamı 500ml. nin altına inmesin. Ne kadar üstüne çıkabilirseniz o kadar iyi netice alırsınız.
Yukarı Dön
melike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 17:55
Smileçok teşekkür ederim hocam.sizce vitamin balık yağı veya herhangi birşey vermelimiyim.vermeliysem ne önerirsiniz.sizi çok beğeniyorum her konuda çok güzel aydınlatıyorsunuz.tekrar teşekkürler.
birde son olarak ;oğlum sade süt içmiyor.içine nesquik karıştırıyoruz veya hazır çilekli süt içiyor zararlı mı, besin değeri diğerlerinden daha az mıdır.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120787
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 20:15
1 yaşından sonra mecburiyet yok. Arzu ediyorsanız, çocukda itiraz etmiyorsa verebilirsiniz..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.