hocam 10 ekımde oğlum atesle baslayan grıp gecırmıstı. grıp oldgumuzda bizim en buyuk derdımız oksuruk zaten. burun akıntısı ya da atesten yana cok sıkayetımız olmaz. ama oksuruk tam anlamıyla basımıza bela... geldi mi gitmek bilmiyor.
oğlum 2006 dogumlu ve anaokuluna gıdıyor. 10 ekımı takıp eden 3 gun okula gondermedım. hem oğlumun keyfı yoktu hem de dıger cocuklara gecmesını ıstemedım. ayın 15ınden sonra okula gıtmeye basladı. burun akıntısı bıtmıstı. oksuruk de seyreklesmeye baslamıstı. 5 gun oncesınde ohh kurtulduk oksuruktne dedıgımız anda dun yıne atesle bırlıkte burun akıntısı ve oksuruk gerı geldı.

ilaç kullanmadan serum fızyolojık ballı lımon ve coldmıxi grıp bizi terkedene kadar kullanıyorum. ates ve burun akıntısı rahatsız etmıyor ama bu oksuruk öldürcek bizi. uyumaya uyuyamıyor, konusmaya konusamıyor. ıkı kelıme etse oksuruk nobetı gecırıyor. uykusu yıne öyle cold-mix kullanmama ragmen sureklı bolunuyor.
okula krese gıden cocukların sık hastalandıklarını bılıyorum. ama bu kadar sık olması normal mı. hemen hemen 5 gun ıyıydık şimdi yine oksuruyor. grıbın tedavısının olmadgını sayenızde bılıyorum. ne kullanayım dıye sormıcam artık. 5 gunden hemen sonra yenıden hastalanmasının altında baska bırsey aramalımıyız?