Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - H1N1in mtasyona uğraması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumH1N1in mtasyona uğraması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merve3ay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: H1N1in mtasyona uğraması
    Gönderim Zamanı: 22 Kas 2009 Saat 17:45
Mrb Doktor Bey, dün virüsün mutasyona uğradığı haberiyle tekrar kafalar karıştı. 7 aylık bir oğlum var ve herkes yaptırmayın demesine rağmen siz yaptırın dediğiniz için yarın aşıya götürecektim. Ancak  şimdi virüs mutasyona uğradıysa bu aşının faydası olmayacak mı? Ne yapmalıyız ve bu mutasyon konusunda siz ne düşünüyorsunuz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119733
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 10:44
Benim takip ettiğim sitelerde henüz böyle bir bilgi yok... Aşınızı olun..
Yukarı Dön
merve3ay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 00:08
Aşıya gittik ama aşı paketlerini henüz açmadıklarını (!) perşembe günü aşıya başlayacaklarını söylediler(İstanbul dışındayım ve burada işler biraz ağır yürüyor). Perşembe götürücem ancak ayın 26sında başka aşısı da vardı oğlumun. İkisini asla yapamayacaklarını, sağlık ocaklarına yazı geldiğini, arada 30 gün olmadığı müddetçe aşı yapamayacaklarını söylediler. Benim böyle bir şeye gerek olmadığına dair söylemlerim pek kabul görmedi tabi kendileri tarafından. Ben tabiki domuz gribi aşısına öncelik tanıycam ancak diğer aşının 1 ay gecikmesi problem yaratır mı? Hangi aşının vurulacağını da bilmiyorum çünkü aşı takvimine, aşı vurulduktan sonra kayıt yapılıyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119733
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2009 Saat 09:46
7 aylık olduğuna göre, 3. karma aşıları olacak... Açıkçası, başlarına ilave iş çıktığı için zaten burunlarından soluyorlar... Pek fazla üstlerine varmayın...karma aşıları bir ay sonra da yaptırsanız önemli değil.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.