|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ekin
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Kas 2007 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
Konu: bebeğimin gelişimiGönderim Zamanı: 03 Kas 2007 Saat 13:54 |
|
Öncelikle ilginiz için ve bizleri engin bilgilerinizle aydınlattığınız için teşekkür ederim...
benim sorum bebeğimin gelişimi? doğum ağırlığı 3400 gr ve boyu 52 cm idi. Şuan tam 2 aylık 5000 gr ve 58 cm anne sütü ile besliyorum günde 5-6 kez emziriyorum zaten akşam 9 gibi yatıyor sabah 5 gibi kalkıyor arada uyandırıp emzireyim mi ne dersiniz ? Düzenleyen ekin - 03 Kas 2007 Saat 13:55 |
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2007 Saat 19:51 |
|
Merhaba...
Bebeğinizin gelişimi normal ama gece çok uzun süre aç kalıyor. Arada uyandırıp emzirmenizi tercih ederiz. Bunda bize yol gösterecek şey son ay aldığı kilodur. Son ay içinde 750-800 gr almış ise kaldırmasanız da olabilir. Bir de bu kadar uzun süre emzirilmeyen memenin süt üretimi açısından taşıdığı riski de dikkate almak gerek. Eğer sütün bu düzende bol bol ise yine emzirmeseniz de olabilir. Buna bu bilgilerle sizin kara vermeniz daha doğru olur.
Emzirmeyle ilgili sorularınız için www.istahsizcocuk.com adresinden de yararlanabilirsiniz. Sevgiler...
|
|
![]() |
|
ekin
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Kas 2007 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2007 Saat 21:08 |
|
çok teşekkür ederim Benal Hanım...
keşke İstanbul'da yaşasaydım da bebeğimi size getirebilseydim...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|