Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - flour kaplama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumflour kaplama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Konu: flour kaplama
    Gönderim Zamanı: 23 Ara 2009 Saat 18:06
kadir merhaba
herşey için teşekkürler
ankarada yaşıyorum ve sizinle görüşemediğime çok üzülüyorum
bir kaç sorum var
kızım 16 aylık 78 cm 9100 kg iştahsız biraz normal kiloda ve boyda doğmuştu bu kilosu sizce sorun olurmu
bütün eski mailleriniz okuyorum kızımın altta ve üst önde 2 şer dişi var bügüne kadar hiç flour kullanmadık çünkü bir kaçtane çocuk diş doktorunun görüşünü aldığımızda 2 yaş civarında dişlerin üzerini tropikal flour uygulamasıyla kapladıklarını bunun artık daha etkili olduğunu söylediler
birde araştırmalarda flour tabletin uzun süre kullanlmasından kaplamanın daha mantıklı olduğu söylendi
pahalı bir uygulamada değil araştırmacı kişiliğinizi biliyorum bu konuda siz ne derseniz onu yapıcam.
uzun oldu ama kızım uyurken kafası çok terliyor ve uyanıp kucağıma aldığımda sanki demir gibi acayip bir kokusu oluyor burdaki doktor kan testinde CBC,TSH,ANTİHBS,FERİTİN istedi sizce anlamlımı
sabrınız için teşekkürler
sevgiler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 15:08
Kilosu biraz az. Fluor kapalamaya gelince bakalım 2 yaşına gelene kadar kaç tane dişi sağlam kalacak.. Ayrıca sırada 32 adet kalıcı diş var, onlarıda hesaba katın. Ben gerek olmadıkca kan testi istemiyorum.. Önce bir hastalık veya durumdan şüphelenmek icap eder.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 16:49
^hocam 6 ayda bir flour kaplamayı yeniliyorlarmış yinede kullanalımmı flour tableti sağolun
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 16:51
kusura bakmayın terinin demir gibi kokması bir hastalık habercisimidir sizce
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 21:50
hocam cevaplarınız için teşekkürler
flourla ilgili sorumda 2 yaşında flour kaplamayı söylemiştim. 

hocam 6 ayda bir flour kaplamayı yeniliyorlarmış flour kaplatana kadar tableti kullansak sonrada 6 ayda bir kaplatma yapmayı tercih etsek bu konuda fikriniz çook önemli ne dersiniz?

kusura bakmayın terinin demir gibi kokması bir hastalık habercisimidir sizce herhangi bir test yaptıralımmı 12 aylıkken kan sayımında demiri normal çıkmıştı
hocam ankarada ne olur bir çocuk doktoru veya hastane önerin buna çok ihtiyacımız  var yanlış tedavilerden bıktık iyiki varsınızSmile
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 22:40
hocam birde eski maillerde flour gece alınmasının espirisinin dişe tutunduğu ve böyle fayda gösterdiğini diş yoksa espiris plmadığını yazmışsınız bizde iki alt iki üst diş var bu dişler yeterlimi başlamaya 16 aylık kızım teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 09:59
Yakalayabilirsek, anne karnında fluor'a başlıyoruz. Anne karnında 6. aydan itibaren diş oluşumu ve dişlerin fluor tutması başlar. Terinin kokusu garip, tam neye benzediğini anlamadım. Kafasında konak başlamış değil değilmi??? Oda koku yapar. Gece fluor alınmasının, bebeklerde çok önemi yok. Fluor kaplama siz çok pahalıya mal olur.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 10:09
hocam kafasında konak yok
minadeks kullanmaya başladıktan sonra hani ferro sanol kokusu gibi bir koku oldu bu aralar yok ama üzerinde duralımmı hocam ne dersiniz
flour başladım iyiki varsınız birde ankarada çocuk doktoru önerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
tşk
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.