|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2092 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 00:39 |
||||
Bilek ve Parmak Kasları Zayıf Çocuklar Yazmada Zorlanıyor
|
|||||
![]() |
|||||
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3036 |
![]() |
||||
bana bir çocuk gelişimci Eylül sekiz aylıkken onunla nasıl oyunlar oynamalıyım diye sorduğumda
şarkı söyler gibi parmaklarını sayark oynamamı söylemişti....parmak kaslarını geliştirmek için.... eklemlerinden oynatarak bir parmak iki parmak üç parmak dört parmak beş parmak diye sayar....sonrada kolllarından yukarıya doğru takır tukur takır tukur diyerek gıdıklarım..... şimdi hadi gel parmak yapalım deyince uzatıyor o mink işaret parmağını buna bileğide ekleyeyim.... |
|||||
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|||||
![]() |
|||||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
||||
Nil'in de bu konuda sorunları var ben de mandal kullanmaya ve hamur oynamaya yönelttim. Öğretmeni makasa geçirmedik çünkü Nil ve birkaç çocuk bu konuda biraz tembel dedi.
![]() Resim yapmayı hiç ama hiç sevmiyor. Sıkıldım anne diyor boyalamalrı hep az az boyanmış falan ama parmak boyasında en iyisi o. Hadi bakalım hayırlısı...
|
|||||
![]() |
|||||
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
||||
öne...
|
|||||
![]() |
|||||
tugba84 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() |
||||
çok güzel sagol...
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|