Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aylincankir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 02:08
ii geceler.benim bir sorum olacak.kızım 1 haftadır nezle.aynı sırada öksürüyordu.doktoru serum fizyoloji.pedıtus ve sekrol verdi.4-5 gun kullandım.bu arada emmekte zorlanıyordu.buurun tıkanıklığından zar zor emziriyordum.şimdi ise sol göğsümü emzirirken sol kulağını parçalayacak gibi oluyor.huzursuzdu.kulağında iltihap olabilirmi?serum fizyolojinin açıklamasında kulak iltihabına yol açtığı yazıyor bu ne derece doğrudur?ğroblem kulaktaysa serum fizyoloji ile çözülürmü?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 02:09
bu arada ateş,gece uykuda huzursuzluk belirtileri yok.gayet rahat yatıyor.sadece sol göğsü emerken sorun yaşıyoruz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118622
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 10:05
Ser fiz. kulak iltihabına yol açmaz.. Günde 4-5 defa, 10'ar damla herbir burun deliğine damlata bilirsiniz.. Kulakta bir problem başladı ise, Ser. fiz. yeterli olmaz, "İliadin ped. damla"yı , günde 2x2 şer damla herbir burun deliğine damlatın. En fazla 3 gün kullanın..

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 28 Oca 2010 Saat 10:21
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2010 Saat 16:29
tşk ederim yarın kbb ye göstereceğiz.sadece emmemek ve kulağını çekmek problemin kulakta olduğunu göstermeye yetermi?yoksa ateş, gece huzursuzluguda olmasımı lazım?

Düzenleyen aylincankir - 27 Oca 2010 Saat 16:31
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2010 Saat 10:22
Ateş olması şart değil, ateş olmadan da kulak problemi olabiliyor...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2010 Saat 16:44
ii günler kbb ye gösterdik benim kızıma işitme testi yapıldıgında sol kulagı pek değer vermedi.ordaki görevli kendi kendine pisliği atar dedi.3.5 aylık oldu çok şükür değer arttı ama %100 deil.çocuk doktorumuz temizlenmesi gerek dedi zarı göremiyorum.bu aylarda temizlemek ne kadar foğru?ilerde bir sorun olurmu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2010 Saat 11:27
Hayret... Ben hastalarımda kirli kulak görürsem, kendim temizliyorum. Çok zor bir iş değil...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2010 Saat 22:32
işitme testi değer vermediği için kbb ye yönlendirdi.ve tam teşekküllü işitme testi istedi.kbb ci temizledi halen var dedi içinde pislik .yolu çok dar dedi .zorla damla damlamadı içine.oksijenli su verdi.günde 3 defa kullanıyoruz.çarşamba kontrolümüz var .tedavisi yapıldığı sürece kalıcı hasar olurmu acaba ilerde?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.