|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superisi ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3384 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2010 Saat 19:08 |
Hocam oğlum 16 eylül 2009 doğumlu. İşitme testini yaptırdık ama kontrol çıktı yani sonuç çıkmadı. Yapan görevli burnu tıkalı onun için olabilir dedi. olmazsa 10 gün sonra tekrar yaptırın. Eğer tekrar iyi çıkmazsa herhengi bir fakültede bera testi yaptırmamızı söyledi. Bera testinin ise uyutularak yapıldığını ve bununda kulağa zarar verdiğini de söyledi. Hocam çocuğum sesleri algiliyor en ufak tıkırtıda uyanabiliyor kendisine seslendiğimizde bize bakıyor. gürültü olduğu zaman irkilerek ya da ağlayarak tepki veriyor.Anlamıyorum ne yapacağız. Lütfen bizi yönlendirin. Şimdiden çook teşekkür ederim.
|
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
![]() |
|
superisi ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3384 |
![]() |
Hocam tekrar bir sayfa açmak istemedim. Oğlum gece ara ara ağlamalarla uyandı. sabah baktık ateşi vardı.bir çay kaşığı calpol verdik geçti. Bugünden beri çok huzursuz. ara ara ateşleniyor fazla değil sadece başı çok yanıyor ve elleri buz gibi. çok fazla olmazsada ara ara öksürük te var ve burnu akıyor. ve tabiki sadece annesütü alıyor. sütünü içip uyuyor. Hep bir uyku hali var. ateş hafif var tekrar calpol vermek istemiyorum. ne yapmam gerekiyor.
Şimdiden ilginize çooook teşekkür ederim.
|
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117857 |
![]() |
İşitme testleri ile uğraşmayın. çocuk duyuyorsa daha ne bakıyorsunuz?? Ateş zararlı değildir benim ateş ile ilgili makale ve eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() |
Tekrar çok teşekkür ederim Dr. bey. Maalesef sizin makalelerinize ulaşamıyorum. Sayın moderatörüm yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler. |
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Bahsedilen makalenin linki: http://anneoluncaanladim.com/yazarlar/21/kadir-tugcu/279/ates-ve-tedavisi Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|