Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yalancı doğum sancılarınız kaçıncı haftada başladı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyalancı doğum sancılarınız kaçıncı haftada başladı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Konu: yalancı doğum sancılarınız kaçıncı haftada başladı
    Gönderim Zamanı: 05 May 2010 Saat 20:55
yalancı doğum sancılarınız kaçıncı haftada başladı ve ne şekilde seyretti sevgili anneler?36.cı haftada karnım 3-4 dakikada bir semsert taş gibi oluyor ve sonra yumuşuyor ama ben bir acı hissetmiyorum.sizdede böyle mi başladı veye yaşanıyo,paylaşırsanız sevinirim..tşk
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2010 Saat 21:34
bana göre yalancı doğum sancısı diye birşey yok....onlar harbi doğum sancısı....

benimkiler acılıydı...38. haftada başladı tam bir hafta acı çektim....

önce saat başıydı sonra süre gitgide azaldı...en son iki dakikada bir geliyordu doğuma alındım...

rahat ol.. doğum anı geldimi yaklaştımı diye endişelenme....

Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2010 Saat 21:57
canım bende de hiç olmadı öyle bi sancı, karnımın sertleştiği zamanlar oluyordu ama ağrım olmuyordu
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 88
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 06:42
Ben 21 haftalik hamileyim ve bende oluyor o sertlesmeler son bir aydir. Sanci degillerdir herhalde. Tas gibi oluyor karnim. Yarin sabah doktora gidicem kontrole, bi sorayim bakayim neymis. 

Braxton-Hicks kasilmalari denen seyi bir arastir istersen yagizinannesi. Yalanci sancinin tiptaki adi o. Eminim guzelce tanimlayan ve gercek sancilardan nasil ayirt edilebilecegini yazan siteler vardir. Eger bulduklarini begenmezsen ben sana okudugum kitaptan bakip yazabilirim. Wink
Yukarı Dön
Lavinia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 88
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 18:39
Bu sabah doktora sordum. O sertlesmeler yalanci sanci yani Braxton-Hicks kasilmalari dedi. Sebepsiz de olabilirler yeteri kadar su icmemissen de olabilirler dedi bir de. Gercek sanci olmasi icin araliklarinin duzenli olmasi gerekiyormus. 
Yukarı Dön
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2010 Saat 19:20
suyumun çok bile olduğunu söyledi benim doktorum.hiçbir acı hissetmiyorum işin ilginç tarafı .benim doktorumda fazla ayakta kalma yürüüş yapma dinlen dedi.nts de sancı olarak görünüyor bu durum.gerçi sen şimdi nst ye girmiyosundur,daha erken senin haftan için.İlgin için tşk kardeşimKizBebek
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 00:06
bende 30 cu haftadan beri belimde tatlı bır sancı hıssedıyorum ara ara Confused kızımda da olurdu bende böyle...dr'um bana yalancı sancı onlar dedı... kimisinin beline vururmuş kimisinin de kasıklarına....
karnımda sertlik oluyo bende de ara ara ama ben bebeğin hareketinden yada duruş pozisyonundan dolayı olduğunu düşünüyordum Confused

Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2010 Saat 11:25
32.haftada başladı erken doğum riskim oldu 36+4 de doğurdum
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.