Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
suzi
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12443
|
Konu: Hatay Gönderim Zamanı: 17 Kas 2007 Saat 15:36 |
Her ne kadar Ankara da yaşıyor olsam da memleketime de özlem duyuyorum.Aramızda Hataylı varmı arkadaşlar?Antakyalıyım..
Düzenleyen Siddartha - 01 Ara 2009 Saat 14:27
|
 |
aylin&deniz
Katılımcı Üye
Puanlar: 154
|
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2007 Saat 20:32 |
selam suzi bende hatay iskenderun'luyum ama eşimin görevi nedeniyle tekirdağ çerkezköy'de ikamet ediyoruz çooook özledim bende memleketimi valla, kısmetse bayrama özlem gidericem oğlumla  sevgiler...
|
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 13:44 |
Memnun oldum canım.Bende geçtiğimiz bayramda oradaydım.Fakat kızımın hava değişikliğinden dolayı hastalanmasında hiç bir şey anlamadım.Sude 21 aylık teyzesi,sizin oğlunuz kaç aylık allah bağışlasın.Bende 35 yaşındayım,şimdilik ev hanımıyım.Önceden özel sektörde çalışıyordum.6 yıllık evliyim.Kendinize iyi bakın,iyi pazarlar,sevgilerimle...
|
 |
aylin&deniz
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 16:52 |
selamlar deniz 4 ay 22 günlük henüz ve 15 gün kadar önce kızamık çıkardı buna rağmen gitmeyi çok istiyorum iskenderun'a bayrama kadar da iyileşir inşallah sizin kızınızıda allah bağışlasın maşallah büyütmüşsünüz siz, bizim en zor zamanlarımız sanırım gerçi büyüdükçe daha zor diyorlar ama görücez bakalım. bu arada ben 28 yaşındayım 1 yıl 2,5 aydır evliyim çok çabuk yapmışız biz bu bebişi  muhasebe mezunuyum ama bebişten dolayı terfi ettim teyzesi ev hanımı oldum ben  olsun onlar için neler yapılmaz ki kariyer falan hikaye ben böylede mutluyum sonra elbet çalışırım sizede iyi pazarlar sevgiler...
|
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 14:19 |
|
 |
FİNCAN34
Kıdemli Üye
Puanlar: 855
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 15:51 |
suzi Yazdı:
Her ne kadar Ankara da yaşıyor olsam da memleketime de özlem duyuyorum.Aramızda Hataylı varmı arkadaşlar?Antakyalıyım.. |
slm hataylı deyılım ama cok tanıdıgım var amcamın oglu evlı orda oturuyorlar bende adanada okudum bılırsın yakındır
|
 |
aylin&deniz
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 17:27 |
[QUOTE=suzi]Slm canım,allah bağışlasın ve geçmiş olsun.Aman canım çok dikkatli ol,hava değişikliği çocukları çok etkiliyor.İnanki Sude halen ileşmedi.Oradayken hastalanmıştı.Kuru öksürüğe dönüştü,ilaç dahi artık almak istemiyor,temek yemiyor,huysuz oldu.Bugün dr.kontrolü vardı,boğazı iyileşmiş ama kansız vitamine devam.Evet büyüdükçe problemler onlarla beraber büyümekte.Bizimkinin 2.yaş sendromu başladı,birgünü diğer günü aratır oldu.Umarım bugünleri sorunsuz atlatırız.Kendinize iyi bakın,sevgiler,çok     [/QUO
teşekkürler teyzesi inşallah sadece kızamıkla atlatmış olalım sizede çok geçmiş olsun yemek yemeyince vitaminsiz kalması normal tabii ne zormuş çocuk beslemek bizde bi ara tadımlık denedik kaşıkla ama almıyor kaşık bi kenara biberonla beslenmeyi bile reddediyor uyuyorken veriyorum ama bu daha kötü biliyorum yanlış napıcaz bilmiyorum aslında uzmanlar zorlamayın diyorlar ama annelik işte ya açsa diyip tepiştiriyoruz 2. yaş sendromu diye bişey mi varmış?!! ben ilk defa duyuyorum umarım kolay atlatır meleğimiz çok öptük oğluşumla sizi sevgiler 
|
|
 |
nurtenboz
Katılımcı Üye
Puanlar: 451
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 01:24 |
merhaba ben de anyakyalıyım.Suzi beni çok iyi tanır  ne de olsa görümcem.  Sanırım suzancığım ikimizden başka Hataylı yok
Düzenleyen nurtenboz - 18 Oca 2008 Saat 20:54
|
selinim, yaşam kaynağım....
|
 |