Doktro Bey merhaba,
Daha önce de bu konuyla ilgili sizi rahatsız etmiştim ama durumunda değişiklik olmadı.
10 aylık oglumun kilosu 7580 gr. Boyu 74 cm. Her ay sadece 250 gr. civarında kilo alıyor. Ama 2-3 cm civarında boy atıyor. Ama ben kilosunun bu kadar az olmasına çok üzülüyorum. Siz bana her an su yerine bile süt vermemi önerdiniz. Bunu yapıyorum ama ne yaptıysam kilo alımını arttıramadım. 4 aylıktan beri de bu şekilde azar azar kilo alıyor. Bin türlü tahlil yapıldı hiçbir sonuç çıkmadı. Doktoru kilosunu kafama takmamamı benim ve eşimin de çok zayıf oldugunu söylüyor. (Benim boyum 1.60 cm ama kilom 41 kg ) Boyu uzadıkça sorun etmeyin diyor. Şu an yediklerinden daha da fazla yemek istemiyor. Sabah 8 bisküvi, ceviz, süt, peynir, yumurta, pekmezli kahvaltı, arada yogurt, öglen etli sebze yemegi, arada meyve akşam yine etli sebze yemegi veya muhallebi gece de uyanırsa süt veriyorum. Aralarda da içtikçe süt veriyorum. Anne sütünü geçen ay bir kaza geçirdiğim ve agır ilaçlar kullandıgım için kesmek zorunda kaldım.
Nasıl bir beslenme uygulamalıyım kilosu için?