hocam merhabalar c.tesi akşamı 9 aylık oğlumun ateşi 38-38.5 derece geceyi geçirdik gündüz aynı derecelerde devam etti ateşi akşama doğru yükselmeye başlayınca acile gittik ateşi 39.5 dereceydi soğuk duş yaptırdılar pedifen şurup verdiler boğazlarından kızarıklık var bir doz antibiyotiğini iğne yapalım geceyi rahat geçirsin bize zinnat 125 mg ve actifed şurup verdi ateş düşürücüye devam edin dedi 2 gün içinde ateşi kontrol altına girmesse tekrar gelin dedi bunları uyguladım fakat bugün bütün gün ağladı ve ateşi yüksek devam etti akşam üstü tekrar gittik ateşi 39.6 idi tekrar soğuk duş ve novalgin damla (10 damla) verdiler ateşini düşürdüler ve viral enfeksiyon gibi görünüyor antibiyotiği kkesin diycem ama başlamıssınız devam edin dedi zorlamayın içitiği kadar verin 3-4 güne geçecektir 6.hastalık gibi döküntü olabilir ama 6.hastalık değildir dedi ve bizi gönderdiler ve ben bişey anlamadım ne dir şimdi tanı heleki tedavi ateşi düşürmekmidir diye soruyorum hala ateşi devam ediyor her sorduğum soruya bir şeyler söylüyolar ama öylesine şeyler gibi geliyor birde siz anlatırmısınız durumumuzu ne yapmalıyım sizce cevabınızı dört gözle bekliyorum teşekkürler...