Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KALSİYUMDAN DERTLİYİMMM :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKALSİYUMDAN DERTLİYİMMM :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
müjganyüksel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: KALSİYUMDAN DERTLİYİMMM :((
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2010 Saat 13:24
MERHABALAR DR BEY.BENİM KIZIM 25,5 AYLIK.PEYNİR VE YOĞURDU HİÇBİR ŞEKİL VE TATTA YEMİYOR MAALESEF.DENEMEDİĞİM KALMADI.SÜTÜDE BİBERONSUZ ASLA İÇMİYOR GÜNDE 500 ML SÜTÜ AKŞAMA KADAR ZORLA İÇİYOR.BAZEN TAMAMLAYAMIYOR BİLE.VE PARANOYAK OLDUM SAYESİNDE.HESAPLAYIP DURUYORUM.PINARIN ÇOCUK SÜTÜNDEN VERİYORUM İÇİNE BİRAZDA YİNE PINARIN ÇİLEKLİSİNDEN KATIYORUM.AMA ÜZERİNDE YAZAN 100 ML CA ORANI 94 MG.DİĞER BÜYÜK SÜTÜNDE 120 MG YAZIYOR.ÇİLEKLİDE 138 MG YAZIYOR.NASIL EDEYİM ANLAMADIM BU DEĞERLER DOĞRUMU ACABA?EĞER ÖYLEYSE BÜYÜK SÜTLERDEN VEREYİM ÇÜNKÜ ONDA DAHA ÇOK.ÇOCUK SÜTÜNDE DAHA AZ VAR.KUSURA BAKMAYIN AMA KALSİYUMU AZ ALDIĞINDAN EN ÇOK HANGİSİNDEYSE ONDAN VEREYİM.SANIRIM KAFAYA FAZLA TAKTIM AMA PEYNİR VE YOĞURTTA YEMEDİĞİNDEN BAŞKA ÇAREM YOK... :(( SÜT ÜRÜNLEİNDEN BAŞKA YEMEDİĞİ BİŞEY YOK SAYILIR..EN BÜYÜK DERDİM KALSİYUM.NE ÖNEREBİLİRSİNİZ.SİZE ÇOK İNANIYORUM SÖZLERİNİZ ALTIN DEĞERİNDE..TEŞEKKÜRLER...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122763
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2010 Saat 14:10
Yemeklerin üstüne "dondurma" verin. Ayrıca sütü "soğuk" içirin... Oda derecesinde değil, "buzdolabından" çıkmış hali ile...Hellim peynirini teflon tavada kızartıp, yedirmeyi denedinizmi??
Yukarı Dön
müjganyüksel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 12:17
zaten kızım ısıtma diyor dolaptan aldığı gibi buz gibi içiyor yani daha çok biberonu emiyor akşama kadar ağzında.gün içinde dondurma veriyorum ama daha çok vermeyi deneyim yerse.beyaz bişey görünce bu peynir diyo ve yemiyo hellimide denedim tavuk dedim ye dedim yok asla beyaz şeylere bakmıyor bile..tam bi cinsss.ne yapacağımı şaşmış durumdayım..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 122763
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 12:44
SABIR.... Ama bıkmak yok, denemelere devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.