Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş ateşş ateşş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş ateşş ateşş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemyb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş ateşş ateşş
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2010 Saat 13:08
Merhaba hocam

oglum 19 aylık 10.5 kg pazartesi sabah atesı 38 dereceyle uyandı
gece 39.7 derece ulastı acıle gıttık bogazında kızarıklık var dedıler hemen ıbufen içirdiler 1 saat sonra atesi 38 dereceye dustu
ibufen ve calpol donusumlu olarak 4 saatte bi verın dedıler ayrıca bogaz kulturu ve idrar kulturu alındı
salı sabah sırtında kırmızı parmak izi şeklinde lekeler vardı dr aradık ibufen dokunmus olabılır dedı ibufenı kestık
calpolle atesını dusurmeye calıssak da duşmuyor 39 dereceylee ılık suya sokuyorum yarım saat sonra 40.2 dereceye ulasıyor suyun ıcınden cıkaramıyoruz dili de bembeyaz oldu
bogaz ve idrar kulturu temız cıktı bı sorun yok
atesını  kulakdan ölçüyoruz
ne yapalım hocam bugun 4 gun oldu halaa atesi 39.7 ne onerırsınız lutfeen yardım edın Cry

Yukarı Dön
ozlemyb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2010 Saat 13:15

burun akıntısı ve oksuruk yok ama calpole başladıgımızdan berı ishali var ve iştahsiz

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2010 Saat 11:30
Yediği-içtiği bir gıda ile mikrop almış( yaz ishali)  .. Bu mevsimde sık rastlanır... Sakın antibiyotik vermeyin. Soğuk tatbikide yapmayın.Benim ateş ile ilgili makelemi ve bu konudaki mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.