Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gözde şişlik ve yeşil akıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGözde şişlik ve yeşil akıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
incip Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Konu: Gözde şişlik ve yeşil akıntı
    Gönderim Zamanı: 08 Ara 2010 Saat 19:10
En ağustosta olmuştu bu durum hocam. Bugün eve geldiğimde oğlumun gözlerinde hafif şişlik, kızarıklık ve göz ucundan akan yeşil bir akıntı gördüm. Yazın bu durum olduğunda doktorumuz brumeton 5ml damla ve tobrased%0,3 merhem vermişti. Böylece hafiflemişti şikayeti.

Gelir gelmez bunu uyguladım ama iyi mi yaptım emin değilim. 1 saat oldu, şişliği azladı, akıntı da öyle.
Ağustostan beri hastayız, yeni iyileştik. Sık sık grip oldu, en zon zatürre, kusma-ishal vs.

2 haftadır çok iyi. Öksürüğü kesildi. Ama bu sabah yine havlar gibi öksürdü. Gündüz öksürmemiş. Ne oldu yine hocam yaaCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 12:37
Tek başına Tobrased göz damlası yeterlidir. Çok sık mikrop kapıyor, insan temasını azaltın.
Yukarı Dön
incip Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 42
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2010 Saat 14:11
Hocam, ben de eşim de öğretmeniz. Evimizde de bakıcımız var. Onun da ailesi yok. Yani insan teması 3 ile sınırlı. Hastalığı bitmediği için kreşten aldık, şimdi evde. 2 arkadaşı var ailecek görüştüğümüz onlarla da aylardır görüşemedik. Yani şu süreçte o kadar az insan ile  görüştük ki...Ben öğretmenim, eve taşırım diye korkumdan her gün eve gelir gelmez temizliğimi yaparım. Aşırı hijyenik olsun takıntım yok ama temiz bakıyoruz çocuğumuza..Yine de bizi buluyor herşey :(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2010 Saat 11:07
Sizlerin eve mikrop taşıyabilmesi için sizin hasta olmanız gerekir. Cebinize mikropları koyup eve getiremezsiniz. Eski mailleri ( bilhassa alt forum) okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.