Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kontrolsüz öfke!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKontrolsüz öfke!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Konu: Kontrolsüz öfke!
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2010 Saat 14:36
Slm özlem Hanım, Sinirli,agresif, bir yapıya sahibim. Daha öncedende 2 kere depresyon tedavisi gördüm. En son tedavim yarıda kaldı çünkü hamileydim. hAMİLELİK, BEBEK DERKEN YAKLAŞIK 2 SENE GEÇTİ. Eşim çok sakin, çok rahat bir insan bende onun tam tersi bir kişilik mevcut. Kızım birinci sınıfa başladı oğlumda 15 aylık. Eşimin işi gereği evle ve çocuklarla fazla ilgilenemiyor. Doğal olarak her şey benim üstüme. Çocuklarıma karşı bazen çok sinirli oluyorum. Ve bağırıyorum bazende istemeyerekte  olsa kızıma şiddet uyguluyorum. Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Vicdanen yıkım yaşıyorum. Daha önceleri Cit..l diye bir ilac kullanıyordum ve bana iyi geliyordu.  İlaca da bağımlı olmak istemiyorum .  Ama çocuklarımada iyi olmak istiyorum. Tekrar mı kullanayım mı? Bilemiyorum .Lütfen bana yardımcı olun.Şimdiden teşekkürler... 

Düzenleyen superisi - 28 Ara 2010 Saat 14:38
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
EDA83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2010 Saat 17:40
ah o sinir bendede var nasıl sakin olacaz bilemiyorummmm
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2011 Saat 15:26
tedavi görmeniz iyi olur diye düşünüyorum siz gergin oldukça çocuklar da daha huysuz olurlar ve bu da sizi iyice çileden çıkarır. sizi depresyondan kurtulur daha sakin ve tahammüllü olabilirseniz çocuklarınızın da daha sakin olduğunu görebileceksiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.