|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2011 Saat 12:26 |
Merhaba, Hergün formun taipçisiyim,heleki Kadir doktorumuzun.
Hemen hergün ki bugün daha çok dikkatimi çekti,doktorumuza sorulan sorular çok benzer,öyleki artık eski maillere bakın diyor dokorumuz.Lütfen arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım.
Misal şu peditus,doktorumuz ,foruma katıldığından bu yana kullanmayın diye binlerce kez belirtti,halaaaaaa peditus verdim diyor,hala grip ne yapmalıyom diyor.
İlginize,
|
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() |
İnanın okurken sıkılımaya başladım,yeni birşey öğrenirim diye hepsini okurumda
|
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() |
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz
![]() ![]() ![]() Bende ne zamandır aynı konuyu düşünüyodum.... Lütfen soru sormadan önce arama yapalım...Zaten modlarımız konuları okadar güzel sıralamışlarki..aradığımız herşeyi rahatça bulabilir diye düşünüyorum... Drumuz tamamen kendi iyi niyetinden dolayı bizimle onu tekrar tekrar aynı sorularla bunaltmayalım...LÜTFEN |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Bu konu zaman zaman gündeme geliyor.
Ben şu sonuca vardım okumayı sevmiyen bir toplumuz buda bunun kanıtı. Hatta arkadaşlarımız dokturumuzun sayfasında ENSIK SORULAN SORULAR ve aynı hastalıkları kapsayan başlıklar açtılar tek tek. Ama yinede önlemini alamıyorlar. Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
juclea ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
juclea ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() |
bu aramayı bana öğretsenize arkadaşlar yaa.beceremiyorum.örneğin pedidus yazdım alttada doktor kadir beyi seçtim aradı hep benim mesjlarım çıktı.
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27041&PN=2&title=acemice
Yukarıdaki linkte arama google yardımıyla site içi aramanın nasıl yapıldığı açıklanmış bir inceleyin isterseniz
![]() |
|
![]() |
|
mine ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3314 |
![]() |
artık kadir beye insanlar kendileriyle eşleriyle ilgili sorular soruyorlar sağolsun bıkmadan cevaplıyor ama çocuğu için endişe eden soru sormak isteyen anneleri hiç düşünmüyorlar
|
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|