Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - istahsızlık ılerledi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumistahsızlık ılerledi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edalim35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: istahsızlık ılerledi
    Gönderim Zamanı: 24 Şub 2011 Saat 01:10
hocam selamlar,
oglum 14 ayını bitirdi.kılo alımımız bu ay hiç olmamıs.76 cm boy 8.740 gr kılomuz yemek yemeyle hiç aramız yok oneriniz üzerine sipraktin kullandım ama malesef kalıcı bir cözüme ulasamadım.gözlerimizin altında morluklar basladı yüzü iyicesolmaya basladı yemek alıskanlıgı kazanması içinne yapmam lazım cok caresizim kantestı ıdrartesti yaptırdık hepsi temizcıktı daha baska bır arastırma yaptırmam gerekirmi? aslında suana kadar atladıgım bir olay yasadık onuda size sormak isterim.3 aylıkken kontrol için ana saglıgına gitmiştik agzımızda pamukcuk  olustugu ve bunu karbonatla temizlemem gerektiğini söylediler.bende bu işlemi uygularken yalnıslık yapmıstım.sodayı direk ıslak tülbentebandırıp agzına sürdüm.bu işlemden sonra gece 5'de kıyamet aglaması gibi aglamayla uyandı ama daha sonradan herhengi bir rahatsızlık belirtisi  görmedim.bu yalnısım yemek yememeyle bir baglantısı olabilirmi?bu saatten sonra yapatırabilecegim bir arastırma varmıdır.işin aslıda hastaneye götürmeye cekiniyorum oglumu delik desik etmeklerinden korkuyorum.Ama onu böyle süzgün görmek bile beni  caresiz yapıyor.yardımlarını bekliyorum.Saygılarımla.
eda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2011 Saat 10:16
1-İştah için daha fazla yapabileceğim bir yardım yok...
2- "3 aylık" çocuk "pamukçuk" olmaz... Karbonat başka, soda başka şeyler.. Pamukçukta soda kullanmıyoruz.. Geceki ağlamasının bununla bir ilgisi yok.. Belki uygulama sırasında korkup, gece "rüya" görmüş olabilir...
3- İştahsızlık, genelde "soya-çekim" dir, vardır soyunuzda sıska birisi, ona çekmiştir.. Merak etmeyin, bunlarda bir şekilde büyüyorlar..
Yukarı Dön
edalim35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2011 Saat 12:27
hocam tesekkur ederim cevaplarınız için birseydaha sormak istiyorum sipraktin cok kullanımında bir zarar verirmi? en fazla nekar kullanma sansım var.
eda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2011 Saat 09:42
Ara vererek kullandığınızda zaten birzarar olmuyor.. Allerji durumlarında, daha yüksek dozlarda ve sürede kullanılıyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.