Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymafluor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzymafluor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çınar2007 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesajın Direkt Linki Konu: zymafluor
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2011 Saat 13:36
merhabalar kadir bey benim oğlum 3 yaş 6 aylık ön dişlerinde lekeler var doktora götürdsüm çürük olmadığını söylediler bende şuan zymafluor kullanıyorum fakat emmesi gerkiyomuş ama oğlum kırarak yiyor bi sakıncası varmı.Şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkürler
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2011 Saat 13:52

ocak ayından beri oğlumun kolları ve boynu sivri sinek sokması gibi kabarıklar var ve sürekli kaşıyo yara yaptı ve her kaşımasında yenileniyo alerji doktoruna götürdüm her türlü testi yaptılar kan kaka hatta deri testine girdi (gıda elerjisi varmı diye) testler sonucu toz alerjisi (4*4)fazla değil dediler bactroban krem ve atarax şurup verdiler vücudunada excipial lipo adında nemlendirici sürmem söylendi 10 günde birde kontrole götürüyorum ama sonuçlar normal çıkıyor şuan yine alevlendi sürekli kaşıyor atarax şuruba devam edeyimmi. Yazında sivri sinek soktuğu zamanda (alerji bir bünyesi olduğu söylendi)arı sokması gibi şişip iltahaplanıyor.peki ya şunaki kolları ve boynu neden olabilir evimide ilaçlattırdım birde antibiyotik şurup yaparmı.bana yardımcı olursanınz çok sevinirim   

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2011 Saat 10:48
1-Kırarak yemesi daha makbul, doğrudan dişe oturur, daha iyi etki gösterir..
2- Kaşıntılar sadece kol ve bacaklarda ise, "böcek ısırması" dır. Fenistil jel sürün.. Bu yaşta allerji testleri gereksizdir.. Atarax'ın bir faydasını görmeyeceksiniz...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2011 Saat 16:28
çok teşekkür ederim bacaklarında kabarıklıklar yok sadece kol ve boyununda var evimi ilaçlattırdım birşey daha sormak istiyorum deterjan yapabilirmi. teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 13:30
Deterjandan olsa idi, kaşıntıları, iç çamaşırlarının "iz-düşümünde "olurdu..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 16:20
bize ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim.cevaplar içinde ayrıca teşekkürlerSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.