Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yüce rabbim beni sevindirdi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyüce rabbim beni sevindirdi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sezin34 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: yüce rabbim beni sevindirdi
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 01:37
bir kaç gün önce boş gebelik yaşadığımı söylemişti doktorum.ama ben bugün tekrar dayanamayıp tekrar başka bir doktora gittim ultrasonda bebeği yine göremedi.ama vajinal ultrasonda bebeğimi çok küçükte olsa gördü.kalp atışları bile var.yüce rabbim sesimi duydu .fakat kanamam olduğu için düşük tehlikesi var.ilaç kullanmaya başladım.3 ay dikkat etmem gerek.ayy havalara uçuyorum.yüce rabbim umarım bebeğim bana bağışlar
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 01:50
Canım haberin çok güzel. Umarım sağlıkla eline alırsın. Fakat hamilelikte düşük tehlikesi için verilen ilaçlara çok dikkat etmeni isterim. Bence bu konuda bir profesörle konuş. Yani ilaç kullanımı bebeğe geri dönülmez sorunlar yaratabilir Allah korusun. Nolur dediğimi yabana atma canım. Bu konuda çok şey araştırdım.Clown
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 01:58
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Canım haberin çok güzel. Umarım sağlıkla eline alırsın. Fakat hamilelikte düşük tehlikesi için verilen ilaçlara çok dikkat etmeni isterim. Bence bu konuda bir profesörle konuş. Yani ilaç kullanımı bebeğe geri dönülmez sorunlar yaratabilir Allah korusun. Nolur dediğimi yabana atma canım. Bu konuda çok şey araştırdım.Clown

sanmam canım bebeğin düşük tehlikesini ortadan kaldırıyor kuzenim 9 ay kullandı ve sürekli yattı çokşükür sağsağlim ikiside çok sağlıklı iş falan yapma sırt üstü yat canım yakınlarından biri yardıma gelsin yada sen git kal orda ani hareketlerden kaçın olurmu sağlıcakla kal Approve
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 02:07
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

sanmam canım bebeğin düşük tehlikesini ortadan kaldırıyor kuzenim 9 ay kullandı ve sürekli yattı çokşükür sağsağlim ikiside çok sağlıklı iş falan yapma sırt üstü yat canım yakınlarından biri yardıma gelsin yada sen git kal orda ani hareketlerden kaçın olurmu sağlıcakla kal Approve

Canım haklısındır o zaman Thumbs%20Up
Ben sadece nasılsa iki doktora sormuş diye dedim. Bir doktora daha sormasında sakınca yok diye düşünüyorum. Uzman doktordan ziyade profesörlerin bakış açıları çok ama çok farklı. Ben de danışmıştım ve gerçekten ilaç kullanımının risklerini açıkça söylemişti. Ben de kullanmamıştım.
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 09:02
Orjinalini yazan: sezin34 sezin34 Yazdı:

bir kaç gün önce boş gebelik yaşadığımı söylemişti doktorum.ama ben bugün tekrar dayanamayıp tekrar başka bir doktora gittim ultrasonda bebeği yine göremedi.ama vajinal ultrasonda bebeğimi çok küçükte olsa gördü.kalp atışları bile var.yüce rabbim sesimi duydu .fakat kanamam olduğu için düşük tehlikesi var.ilaç kullanmaya başladım.3 ay dikkat etmem gerek.ayy havalara uçuyorum.yüce rabbim umarım bebeğim bana bağışlar

çok sevindim umarım Allah'ın izniyle bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınClown
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 11:31
Gözün aydın...
Umarım sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursunSmile
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 11:31
Canım senin adına çok sevindim, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın Approve
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 11:48
Çok sevindim gözün aydın
Madem düşük tehliken ve kanaman var, dikkat et ve yatak istirahati uygula. Bence hiç hesap yapmadan çok iyi bir doktora tekrar  görün canım

Senin adına sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah. Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.