Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemek sorunu ve agresiflik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemek sorunu ve agresiflik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EGECEM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: yemek sorunu ve agresiflik
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2012 Saat 10:54

kadir bey merhaba 28 aylık biri kız biri erkek ikiz çocuklarım var.maalesef bizimde sorunumuz yemek yememek

sizin anlatıklarınızdan 5-6 kür sipraktin kullanıyorum.sonra 3-4 gun ara verıp yıne baslıyoruz.hergun 1 kaşık meyvesularına katıp içiriyorum.fakat yinede oyunla yemek yedirebiliyorum.sipraktın vermesem hiç yemeyecekler.kahvaltı desenız hiç yemıyorlar,ya tost yapıyoruz yada çorba içiyorlar.
sizce sipraktıne daha devam edeyım mi?? yoksa kendı hallerıne mı bırakayım.yada başka bı tavsıyenız.
ayrıca bi sorunumuz daha var.oğlum şu ara çok agresıf sureklı onun dedıgı olsun ıstıyor,altını aldırtmıyor,gıdıp televızyonu kapatıp acıyor,mudahale ettıgımızde ordan oraya yuvarlanıp kafasını vuruyoo,bagrıyoo.sizce ne yapmalıyım bı pedagogla mı gorussem,cok cıkmazdayım.calısıyorum annem bakıyor cocuklarıma oda boyle olursa bakamıycagını soyluyor...bi fıkır verırsenız sevınırım.2yaş sendromu oldugunu dusunuyorum gecer dıyorum ama...cok yoruldum...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2012 Saat 18:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.