Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulakta sıvı birikimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulakta sıvı birikimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gulsun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: Kulakta sıvı birikimi
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 15:31
Merhaba Kadir Bey

Benim çocuklarım sizin hastalarınızdı.Kızım Irmak Yıldız ( Ocak 2008 doğumlu).Yaklaşık bir ay önce ateşlendi okulun doktoru antibiyotik yazdı düzeldi gibi fakat öksürükleri atlatamadık ben ona ballı limonlu içecek yaptım çok uzun sürünce tekrar başka br doktora götürdüm ve kulakta sıvı olduğu (aynı zamanda KBB uzmanıda gördü) söylendi damla ve antibiyotik kullandık kontrole gittik fakat sıvı gitmemiş di tekrar başka bir antibiyotik verdiler ve onuda kullanıyoruz.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Tşk.
Ayrıca Kızamık kabakulak aşısını 18.02.09 ve 26.05.09  ve polio karma hib aşısınıda 11.04.08 11.06.08
02.09.08 02.10.09 tarihlerinde yapmıştınız son aşıları ne zaman yaptırmalıyım diye de beni bilgilendirirseniz sevinirim .Tşk.

Gülsün Yıldız
Gulsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118782
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2012 Saat 19:16
Kbb, gelen her hastaya; "-kulaginda sivi var-" diyor. Inanmayin, sonunda sizi ameliyata ikna edebilmek icin yapilan bir uckagit. Atesi olmadigi icinde antibiyotik gerekmez, antibiyotige ragmen okrugun de devam etmesi, zaten hadisenin virutik oldugunu, basindan beri antibiyotigin gereksiz oldugunun isaretidir.
Asi kartinda sonraki asi tarihleri vardir. O tarihleri gecebilir, erken olmasin. Ayrica "Alt forumda" asi bolumunde butun asilarin yapilma tarihleri yazilidir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.