Sayın hocam , bebeğim her sabah düzenli kakasını yapar. Bazende gün içersinde 2. kaka oluyor. Bebeğim 6,5 aylık anne sütü ve ek gıdayla besleniyor.Hocam yaklaşık bir aydır dikkatimi çeken bir durum var kakasını yaparken yine ıkınıyor ve zorlanıyor bebeğim ben anlıyorum kaka yaptığını bitince bezini açıyorum azıcık bir kaka yapmış oluyor.Bir yemek kaşığından az miktarda.Hatta kaka beze bile geçmemiş poposunda duruyor.Top şeklinde veya koyun pisliği gibi yuvarlak değil değil.Bu durum bir iki gün böyle devam ediyor sonra kakası normale dönüyor.İlkinde kabız oldu dedim kendimce.Hatta doktorunu arayıp söyledim bol sıvı ver dedi.Hocam bu arada bebeğime hipp organik kaşık mamalarından veriyorum.Pirinçli ve tahıllı olanlarından .Aradan 2 hafta geçti o süre zarfında kakası normaldi hep ama şimdi 2 gündür size bahsettiğim tarzda yapıyor. Ben sizinle mesajlaştığım süreden beri özellikle demir konusundan sonra doktorumuzu değiştirmeye karar verdim.Hocam bu konuda bana yol gösterirseniz sevinirim .Bu arada yeni doktor arayışları içerisndeyim.
Hocam kutu sütü dediğiniz normal pastöize süt değilmi uzun ömürli veya günlük olması yada keçi veya inek sütü olması farekediyormu çünkü bebeğime sizin önerinizle süt vereceğim.
Sevgi ve saygılarımla.