ah hocam bir anlayabilsem sütüm yetiyor mu?vallahi psikolojim bozuldu her emmemiz bir olay.ama sizin değerli yorumunuzdan anladığım şu ki bu çocuk aç değil çünkü kakası hiçbir zaman top top olmadı,açık sarı,cıvık ve hergün en az üç kez yapıyor.zaten yorumnuz beni öyle rahatlattı ki gece sütüm arttı

doktor aldığı 400 gr.ı hiç dert etmedi.hava sıcak çok terlemiş olabilir iştahı kapanmış olabilir vs vs ....
fakat memede ağlama olayı kafasını karıştırdı.hem diyor ki bu çocuk zaten küçük doğmuş midesinin kapasitesi bu demekki zayıf olacak...hem acaba aç mı soruma "bilmiyorum ki" diyor.ve en son olarakta hala memede ağlarsa bir kaç kere mama ver ne yapalım diyerek muayeneyi bitiriyor.vallahi şaşırdım kaldım bu ne tutarsızlık?kafamı iyice karıştırdı.onun söylediklerini etrafımdaki tüm büyükler söylüyor zaten.
hocam size doğum ölçülerini de yazayım.doğum kilosu 2.837 boyu 49 cm baş çevresi 36.5 şimdi kilo 5420 boy 62 cm baş çevresi 42.5 bu arada ikinci kilo ölçümünü pazartesi sağlık ocağında yaptırmıştım yine aynı 5400.
sizin düşüncelerinizden başka hiçbirşey beni rahatlatmıyor.şimdi ben ne yapayım? sizce ek birşeyler vereyimmi?yoksa bağırış çağırış anne sütüne devammı edeyim?bir çocuk emerken neden ağlar ki?
çok uzattım çok vaktinizi aldım kusuruma bakmayın lütfen.