hocam eski maillere ve alt foruma da baktım ama tam aradığımı bulamadım.eğer daha önce cevapladığınız sorular ise lütfen mazur görün.:
1-9 aylık bebeğimiz.gündüz 3 kere uyuyor. biri uzun iki kısa olmak üzere toplamda 4 saati buluyor. gece de 9 gibi yatıyor 2 kez emmeye kalkıyor ve sabah 7 gibi uyanıyor. sormak istediğim gündüz 2 uykuya ne zaman düşecek?bebek bunun sinyallerini kendisi mi verecek?ben nasıl anlayacağım günde 2 uykuya geçmek istediğini?şimdi her 3 saatte bir uyumak istiyor, normal midir bu?
2-yemek konusunda iştahsız, zorlamıyorum. 7,5 kilo ancak oldu zayıf bir bebek. sütüm bol emziriyorum. yemek canı isterse yiyor, asla ısrar etmiyorum. doktor çorbasına devam sütü ekle kilo alsın diyor. gerek var mı böyle hilelere?kendi haline bıraksam olmaz mı?benim kızım minyondur yani olamaz mı?bana yedireceksin yedireceksin başka yolu yok bunun diyor.
3-günde mutlaka bir kez kaka yapıyor ve altını her açtığımda da bezi ıslak, bunlar doyduğunun göstergesidir diye düşünüyorum, yanlış mıyım?aç olsa zaten ister değil mi?
4-alttan iki dişi çıktı, üstler de geliyor sanırım kaşınıyor.diş sağlığı ve bakımı için erken mierken değil ise nasıl başlayabilirim?
5-emeklemiyor, yürümek istiyor devamlı. karşı çıkan çok olmasına rağmen yürüteç aldım, içinde çok mutlu.zaten bir seferde yarım saatten fazla da bırakmıyorum içinde.siz ne dersiniz
çok sordum kusuruma bakmayın, saygılarımla