|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baypilot ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2012 Saat 00:14 |
iyi günler foruma yeni kayıt oldum sn dr.tunç beye soru soramıyorum. yönetici tarafından kilitlenmiştir ikazı geliyor. yardımcı olurmusunuz.?
tşk ederim.
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
o dr nerde ben bulamadim :)
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Merhaba,
Hangi uzamana soru soracaksınız ? Tunç bey isimli bir uzmanımız yok
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Eğer Kadir Tuğcu hocamıza soracaksanız http://www.anneoluncaanladim.com/forum/new_topic_form.asp?FID=62 bu linke tıklayın sorabilirsiniz.
Ayrıca Kadir beyin forumunda sorular ayırılıp arşivleniyor ve arşiv bölümümüz kilitlidir soru sormak için yeni mesaj butonunu kullanmalısınız
|
|
![]() |
|
ozlemkayaergun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2012 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() |
bende dr kadir tuğcuya soru soramıyorum mesj yazdıktan sonra mesajı gönderemiyorum tavsiye ettiğiniz linktede mesajı gönder butonu yok yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
![]() |
mesajınızı sordukta sonra Yeni konu aç butonuna basmanız yeterli
|
|
![]() |
|
dturker83 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() |
kadir beye soru soramıyorum,yardımcı olurmusunuz?
|
|
Dilek Türker
|
|
![]() |
|
![]() |
Yukarıda ki linki tıklayıp sorabilirsiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|