Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ana-kız boga burcu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumana-kız boga burcu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2971
Mesajın Direkt Linki Konu: ana-kız boga burcu
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2007 Saat 23:49
gamze hanım merhabalar.
oncelıkle bız forumdakı arkadaslarımıza vakıt ayırdıgınız ıcın cok tesekkur ederım.
kızım ve ben boga burcuyuz.ılerde nasıl bır ana-kız ılıskısınde olacagımızı merak edıyorum.benım boga burcunda tek bıldıgım yemege olan duskunlugu ve ınatcılıgıSmile
yukselenler tabı etkılıyordur acaba yukselenlerımızı ve youmlarınızı ogrenebılırmıyım.

ben 2 mayıs 1981 dogumluyum annem de gece 22:30 -23:00 arası dogdugumu hatırlıyo
kızım 25 nısan 2007 de 16:50 de dogdu

sevgıyle kalınSmile
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şub 2008 Saat 12:11
Orjinalini yazan: elcinim elcinim Yazdı:

gamze hanım merhabalar.
oncelıkle bız forumdakı arkadaslarımıza vakıt ayırdıgınız ıcın cok tesekkur ederım.
kızım ve ben boga burcuyuz.ılerde nasıl bır ana-kız ılıskısınde olacagımızı merak edıyorum.benım boga burcunda tek bıldıgım yemege olan duskunlugu ve ınatcılıgıSmile
yukselenler tabı etkılıyordur acaba yukselenlerımızı ve youmlarınızı ogrenebılırmıyım.

ben 2 mayıs 1981 dogumluyum annem de gece 22:30 -23:00 arası dogdugumu hatırlıyo
kızım 25 nısan 2007 de 16:50 de dogdu

sevgıyle kalınSmile

Merhaba,

Yükseleni bulabilmek için doğum saatinin yanı sıra, doğduğunuz yer ŞEHİR ve ÜLKE adı belirtilerek verilmeli.

Şunu hemen söyleyeyim; ben de bir Boğa burcu insanıyım.Smile Boğalar bu dünyaya mevcut durumları kalıcı ve dayanıklı hale getirerek sağlamlaştırmak üzere gelmiş olan sabırlı, tutarlı insanlar. Zaten Boğa burcu toprak gruplarından, sabit bir burç.  Yıkıcı olabilecek yönlerinden biri de malesef yine bu olumlu yapılarında yatıyor; Değişime direnmek, alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlılık, düşüncelerde esnek olmamayı da getirebiliyor kimi zaman. O zaman işte kararlılık denebilecek yönleri, inatçılığa dönüşebiliyor. İçinde bulundukları konum ve şartlar hoşlarına gitmese dahi, uyum ve süregelen konforu bozmamak adına seslerini çıkarmayıp, öfkeyi içlerine atmaları da bir başka sorun kaynağı.  Çünkü Boğalar kalıcı yapılarda rahat ederler, huzur arayışındadırlar. Evet, doğrudur Boğalar boğazına düşkün olurlar. Daha doğrusu Boğa burcundan sıkı gurmeler çıkar. Çünkü Boğa 5 duyuyla ilişkilendirilen bir burçtur. Yani yeme, içmenin yanı sıra, tad alma, koku alma, dokunma vs gibi...konular hep Boğanın gündeminde olan şeylerdir. O nedenle hayatın lüks ve güzel yönleri hoşlarına gider. ( parfüm, mücevher, tensellik, şık restoranlarda yenen güzel yemekler gibi ) Boğa burcu güvenliğini kendi duygularıyla, iç dünyasıyla huzurlu bir şekilde, sahip olduğu kaynakları geliştirerek, bunları dünyada üretken olarak kullanarak sağlamalıdır. Ancak içsel ve dışsal güvenliğini maddi dünyada somutlaştırmak steyen pek çok Boğa'ya da rastlayabiliyoruz. Asıl olan her zaman için kendi kaynaklarına güvenebilmesi, bu dünyada tek başına kalsa dahi hayatta kalabilmek için hangi özelliğini kullanması gerektiğini bilmesidir. Bunun için elbette kendisini çok iyi tanıması gerekiyor. Bir de tabii Boğanın dillere destan öfkesinden söz etmek lazım;  Maddi veya manevi güvenlik yapıları tehdit edildiğinde gösterdiği öfke ve savunma mekanizmaları son derece güçlü ve yıkıcı olabiliyor. Burada en önemli nokta, esnemeyi öğrenmek. Aksi taktirde kendini mutlu hissetmediği konumlarda yıllarca kalmak bir Boğayı tüketebilir. Bir de sahip olunan kaynaklar için her zaman şükretmek. Sahip olunan içsel ve dışsal kaynakları ile yeterli ve değerli olduğunu hissedebilmek önemli.

Kızınızla anlaşırsınız elbette ki. Sonuç olarak temel özelliklerinizle birbirinize benzediğiniz açık. Ancak, elbette ki yükselenler ve Ay burcu gibi pek çok faktör uyumu etkileyebiliyor.

Mutlu ve huzurlu günler diliyorum ailenizle birlikte. Sevgilerimle....

Düzenleyen Gamze Özşahin - 06 Şub 2008 Saat 12:24
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2008 Saat 17:43
Gamze hanım yorumunuz ve ayırdıgınız vakıt ıcın cok cok tesekkur ederım.sıteye uzun zamandır gıremıyordum baska burclar hakkındakı yorumlarınız ıcın bu topıge gırdım ve yorumunuzla karsılasınca cok mutlu oldum.(yorumlarınızı severek takıp edıyorum)tekrar tekrar tesekkurler.

boga burcu olmayı nedense hep sevmıstım bana saglamlılıgı ve ıstıkrarlılıgı hıssettırmıstır ve yorumuzla bunu daha ıyı anladım.

ben konyada dogmusum kızım ıstanbul dogumlu hanı eger vakıt bulursanız dıye bı şansımı tekrar denıyım dedımBig%20smile
sevgı ve saygı bızden Smile
saglıcakla kalın....

Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 17:50
Orjinalini yazan: elcinim elcinim Yazdı:

Gamze hanım yorumunuz ve ayırdıgınız vakıt ıcın cok cok tesekkur ederım.sıteye uzun zamandır gıremıyordum baska burclar hakkındakı yorumlarınız ıcın bu topıge gırdım ve yorumunuzla karsılasınca cok mutlu oldum.(yorumlarınızı severek takıp edıyorum)tekrar tekrar tesekkurler.

boga burcu olmayı nedense hep sevmıstım bana saglamlılıgı ve ıstıkrarlılıgı hıssettırmıstır ve yorumuzla bunu daha ıyı anladım.

ben konyada dogmusum kızım ıstanbul dogumlu hanı eger vakıt bulursanız dıye bı şansımı tekrar denıyım dedımBig%20smile
sevgı ve saygı bızden Smile
saglıcakla kalın....

Merhabalar,

Çok teşekkürler güzel sözleriniz için; çok naziksiniz. Şansınızı denemenize gerek yok:)) zaten gereken bilgileri vermiş olsaydınız sizi bilgilendirmiş olurdum ilk mesajda.

Sizin Güneşiniz bildiğiniz gibi Boğa'da, Ay burcunuz Koç, yükseleniniz ise Yay. Kızınız ise yine bir Boğa burcu insanı. Ay burcu Aslan. Yükseleni ise 1 orbla ( yani 1 derece daha ilerlemiş olsa Terazi olacakmış. ) Başak.

Kızınız size göre daha enerjik, hareketli, sabırsız ve dürtüsel.  Enerjisini belli bir konuya yönlendirirse verimli olur. Sizin ise daha uygulamacı, somut, ayakları yere sağlam basan, alışkanlıklarından pek kolay vaz geçmeyen bir tarafınız var. Sizin kızınızı motive eden bir yapıda olduğunuz gözüküyor. Ona karşı korumacı ama aynı zamanda biraz talepkar bir tutum içersinde olabilirsiniz. Ona hedeflerini gerçekleştirirken ışık tutacağınız ve izleyeceği yolu aydınlatacağınız anlaşılıyor. Aranızda uyum ve işbirliğine açık olmayı getiren bir yapı var. Ayrıca duygusal açıdan da birbirinizi anladığınız, sevgi ve sempatinin, güvenin, anlaşmanın sağlanabileceği belli. Kafa dengi bir yakınlğınız, uyumunuz ve aranızda empati olacaktır.

Birlikte güzel günler diliyorum size. Yavrunuzun resmine bayıldım.:)) Maşallah çok tatlı. Birlikte pek çok şeyi paylaşmaya, bu güzel yakınlığın keyfini çıkarmaya bakın. Benim için de kızınızı koklarsanız sevinirim. Benimki artık 19 yaşında oldu. Her yaşın keyfi ayrı, ama zaman zaman bebeklik günlerini özlemiyor değilim söz aramızdaWink

Sevgilerimle....

Düzenleyen Gamze Özşahin - 25 Şub 2008 Saat 18:16
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.