elcinim Yazdı:
Gamze hanım yorumunuz ve ayırdıgınız vakıt ıcın cok cok tesekkur ederım.sıteye uzun zamandır gıremıyordum baska burclar hakkındakı yorumlarınız ıcın bu topıge gırdım ve yorumunuzla karsılasınca cok mutlu oldum.(yorumlarınızı severek takıp edıyorum)tekrar tekrar tesekkurler.
boga burcu olmayı nedense hep sevmıstım bana saglamlılıgı ve ıstıkrarlılıgı hıssettırmıstır ve yorumuzla bunu daha ıyı anladım.
ben konyada dogmusum kızım ıstanbul dogumlu hanı eger vakıt bulursanız dıye bı şansımı tekrar denıyım dedım 
sevgı ve saygı bızden 
saglıcakla kalın....
|
Merhabalar,
Çok teşekkürler güzel sözleriniz için; çok naziksiniz. Şansınızı denemenize gerek yok:)) zaten gereken bilgileri vermiş olsaydınız sizi bilgilendirmiş olurdum ilk mesajda.
Sizin Güneşiniz bildiğiniz gibi Boğa'da, Ay burcunuz Koç, yükseleniniz ise Yay. Kızınız ise yine bir Boğa burcu insanı. Ay burcu Aslan. Yükseleni ise 1 orbla ( yani 1 derece daha ilerlemiş olsa Terazi olacakmış. ) Başak.
Kızınız size göre daha enerjik, hareketli, sabırsız ve dürtüsel. Enerjisini belli bir konuya yönlendirirse verimli olur. Sizin ise daha uygulamacı, somut, ayakları yere sağlam basan, alışkanlıklarından pek kolay vaz geçmeyen bir tarafınız var. Sizin kızınızı motive eden bir yapıda olduğunuz gözüküyor. Ona karşı korumacı ama aynı zamanda biraz talepkar bir tutum içersinde olabilirsiniz. Ona hedeflerini gerçekleştirirken ışık tutacağınız ve izleyeceği yolu aydınlatacağınız anlaşılıyor. Aranızda uyum ve işbirliğine açık olmayı getiren bir yapı var. Ayrıca duygusal açıdan da birbirinizi anladığınız, sevgi ve sempatinin, güvenin, anlaşmanın sağlanabileceği belli. Kafa dengi bir yakınlğınız, uyumunuz ve aranızda empati olacaktır.
Birlikte güzel günler diliyorum size. Yavrunuzun resmine bayıldım.:)) Maşallah çok tatlı. Birlikte pek çok şeyi paylaşmaya, bu güzel yakınlığın keyfini çıkarmaya bakın. Benim için de kızınızı koklarsanız sevinirim. Benimki artık 19 yaşında oldu. Her yaşın keyfi ayrı, ama zaman zaman bebeklik günlerini özlemiyor değilim söz aramızda

Sevgilerimle....
Düzenleyen Gamze Özşahin - 25 Şub 2008 Saat 18:16