Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sürekli düşüyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsürekli düşüyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esraberkbertug Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Konu: sürekli düşüyor
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2013 Saat 12:45
sayın hocam merhabalar. oğlum 7.5 aylık size sormak istediğim birşey var.
yaklaşık 15 gündür dep düp emekliyor yürümek için çok hevesli sürekli bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor duruyor duruyor sonra yorulduğu zamanda kendini atıyor yere tabii sonrada kafası yere çarpıyor bıngıldağımız geçen ay kapandı bu ayki kontrolümüzde çok minik bir açıklık var kapanmış nerdeyse dendi. bıngıldak kapandığı için çok korkuyorum hocam çok çok çok fazla hareketli bir çocuk hiç durmuyor sürekli ayakta durmak istiyor bazen gözümden kaçırıyorum ve patlatıyor kafayı yere ağlıyorrr sonra sanki 5 saniye önce düşen çocuk o değilmiş gibi tekrar bir yerlere tutunup kalmak istiyor sonuç malum tekrar tup yere kafa yere çarpıyor çocuğu kısıtlamakta istemiyorum hocam özgür olsun istiyorum. genelde düşünce kafasının arka kısmını çarpıyor hocam bu kafasını yere çarpmaları ileride bir sorun olurmu? beynine zararı olurmu? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118870
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2013 Saat 01:10
Bosuna korkuyorsunuz, bingildak kapanmadi, sadece elinize gelmiyor. Buda kapandi anlamina gelmez. Dusmelerden de bir sey olmaz, eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.