|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurten700 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2013 Saat 14:31 |
iyi günler 7 aylık kız bebeğim var. doğduğunda 3100 gr dı. şimdi 7 kilo boy 64 cm. devam sütü ağırlıklı besleniyor. yerine ne koyabilirim bilmiyorum devam sütü vermel istemiyorum. kaç aydır kilo almıyor. aynı zamanda kabızlığımız var. şurupla yapabiliyoruz. osmolak kullanıyoruz. yine de çok sıvı olmasa da kakasını yapıyor. 3 aydır supravit kullanıyoruz. tam olarak ne kadar kullanmamız lazım. d vitamini vermememiz için
Düzenleyen nurten700 - 08 Şub 2013 Saat 17:40 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() |
1- Supravit, 1 yasini bitirene kadar kullanin.
2- 3.5 kilo dogmuslara gore; 700gram eksigi kalmis. 3- Devam sutu sacmaliktir, bosuna paranizi telef ediyorsunuz. Normal kutu sutlerini kullanin, daha istahli icecektir. 4- Gerektiginde; Osmolac veya Duphalac kullanabilirsiniz. Bunlar ilac degil, "Prebiyotik seker" lerdir.. Bir zararlari yok.
|
|
![]() |
|
nurten700 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() |
hocam kutu süt derken marketlerde satılan tam yağlı yarım yağlı inek sütlerinden mi bebekler için olanlardan mı bahsediyorsunuz anlayamadım. kabız olduğu için inek sütü o da içmiyor ben de. keçi sütü ne kadarlıkken verilebilir. boyu kısa değil mi sizce
osmolak alışkanlık yaparmı günde 6 cc veriyoruz.. bir ara bıraktık kabızlık geri döndü
Düzenleyen nurten700 - 08 Şub 2013 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118921 |
![]() |
Marketlerde satilan, tam yagli sutlerden demek istiyorum.. Gerisi icin eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() |
keçi sütü tavsiye edermisiniz
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37252&PID=952282
Hocamızın keçi sütü ile ilgili benzer soruya verdiği bir cevap linkte belki yardımı dokunur
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|